Mennyire jo a Beaphar kullancs/bolha elleni nyakorv?
Lattam egy boltban es ott azt mondtak hogy jo.
Kivancsi vagyok,hogy nektek bevalt-e ez a nyakorv?
Kerlek valaszoljatok!
Muszaj vegyek a kutyamnak,de a sajat zsebpenzembol kell,ami nem tul sok,mert mar elkoltottem a kutyara.
Amugy a kutyam egy 10 eves keverek kutya.
vegyél egyet és majd kiderül, olvastam egyszer itt GYK-n hogy vki az összes drága kullancs/bolha elleni spot-ot és nyakörvet kipróbálta egyik se használt, aztán vett egy olcsót nem tudom ez volt e a neve és az meg jó volt..
ez kutyafüggő..
Koszi:)
Jovo heten veszek neki vagy hetvegen,mert most esos ido van es nem megyek vele olyan helyre!
Varom a tobbiek velemenyet is!
Nekem az olcsókkal rossz tapasztalataim vannak, de lehet, hogy nektek tényleg beválik majd. Ahogy az első írta: kutyafüggő.
Minden esetre kívánom, hogy beváljon, amit vásárolsz! :)
Koszi:)
Akkor majd megveszem neki.
7es:
"Aki arra esküszik,hogy valamely gyártótól vett nyakörv/csepp hatására(legyen az drága vagy olcsó) nem állt a kullancs a kutyájába,az nem járt olyan helyen,vagy óriási szerencséje volt."
Olyan helyen lakom, ahol igenis vannak kullancsok. Amíg nem volt nyakörv, belemászott a kullancs. Nyakörv után egyet se láttam benne, bolhát pláne nem. Tehát nem állt bele a kutyába, hanem valószínű leesett a kutyáról a szag miatt.
Egyébként a kutyának baromira nem tesz jót mindenféle illóolaj.. ennyi erővel tegyél a kutyád nyakörvére muskátlit, mert ez meg elűzi a szúnyogokat :D
vagy a másik megoldás:
nem kell nyakörv, sem csepp, sem egyéb "módszerek", csak minden nap nézegesd át legalább 2x a kutyát, macskát és ha találsz valami benne, kiszeded. ennyi.
Koszonom a valaszokat!
Hat,atnezni nem tudom,mivel hosszuszoru a kutya is es a cicak is,szoval legalabb 2 ora kellene,hogy atnezzem.
Esetleg valakinek hatott ez a nyakorv?Vagy inkabb felejtsem el?Csak az a baj,hogy nincs penzem Kiltiz-et,Scalibro-t vagy nem tudom milyen jo nyakorvet venni,arra nincs penzem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!