Milyen tápot ajánlanátok?
Pedigree-t semmiképp, az egy semmi, annál a Tesco gazdaságos is jobb minőségű szinte...
Próbáld ki ezeket: Josera, Royal Canin, Acana, de a legjobb tápok a földön, amik az országban is beszerezhetőek: Orijen, Taste of the Wild
Szerintem a zoofast oldalról rendelj (van kis mennyiség is), ott a legolcsóbbak, szerintem ízleni fog neki valamelyik biztosan! :)
Esetleg még az előző választ kiegészíteném a következőkkel:
brit premium, brit care, cibau, farmina team breeder, bosch
Happy Dog,Dog Chow
En ezeket veszem neki,szerintem eleg jok, es az ar is OK
Ne feledd,meg junior tap kell neki,mivel 5 honapos!
Majd 12-18 honapos koratol kaphat felnott kajat
Miket próbáltatok eddig?
Azért izlett neki a pedigree,mert abban plusz ízesítők is vannak.
Válassz ki neki egy jó minőségű tápot,és ezután csak azzal etesd,ne hagyd,hogy válogasson.
Ha nem eszi meg a kaját,10 perc múlva elveszed. Ha következő alkalommal sem eszi meg,megint elveszed 10 perc múlva,és így tovább.Napközben nincs nasi,csak a főétkezések. Hidd el,mivel kölyök még pár alkalom,és nem fogja otthagyni a kaját,mert éhes lesz.
Ha hagyod,hogy válogasson,kipróbálja miket szeret,és mivel te engedni fogod,csak azokat fogja megenni.Ami nem feltétlen olyan kaja,ami jó is neki.
Jó tápok pl: acana,royal canin,eukanoba, pro plan,brit care
Középkategóriások: brit, josera,és még sok más akad.
Mivel kis termetű kutyus,így a jobb minőségű táp se egy vészes összeg neki.Érdemesebb azzal etetni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!