Mi a véleményetek a Royal Canin Yorkshire terriereknek
való kutyatápjáról, és esetleg ajánlanátok jó
minőségű de megfizethető tápot yorkinak?
Figyelt kérdés
Olyanok véleményére lennék főleg kíváncsi aki használta már ezt a fajta tápot. Megéri kiadni annyi pénzt fajtatápra? Tapasztaltatok valamilyen különbséget a kutyuson amikor a fajtatápot kapta és amikor nem? És esetleg valaki tud jó minőségű de megfizethető tápot ajánlani yorkiknak (nem feltétlen fajtatápot)? Köszi a választ előre is. Szeptemberben hozzuk haza a párommal yorki kislány kutyusunkat, de addigra mindent szeretnék beszerezni, a kaját is szeretném eldönteni hogy milyet fog majd enni (persze ha a tenyésztő mást javasol, inkább azt adom neki) és ezen a téren kellene kis segítség. Annak is örülnék ha valaki esetleg kölyöktápot tudna ajánlani. Köszönöm előre is!
2012. máj. 16. 20:13
1/9 anonim válasza:
Igazából én a helyedben azzal etetnék amit a tenyésztő ajánl. Nyilván ebbe benne van minden szükséges tápanyag a pici kutyus számára. Én etettem Royallal az én Yorkimnak nem jött be. Viszont a Kennel's favourite minden termékéért rajong...:)
2012. máj. 16. 20:20
2/9 anonim válasza:
Szerintem ez a fajtatáp csak reklámfogás, megváltoztatják valamelyik vitamin mennyiségét és ráírják hogy ez való a a yorkiknak és ezért fizetsz többet.
Én most Arion táppal etetek, sőt elég sokan az ismerőseim közül ezzel etetnek és meg vagyunk vele elégedve.Egyébként elég nagy a választék a közép és prémium kategóriás tápok között, nézd meg az összetételét és válassz.Annyit tanácsolnék hogy kölyöknek ne vegyél magas fehérjetartalmú tápot mert nem tesz jót a növekedésnek (hirtelen nőnek meg tőle a kutyák).
2012. máj. 16. 20:21
3/9 A kérdező kommentje:
Első: Kennel's Favourite Puppy & Junior kutyatápról esetleg van valamilyen véleményed? És a Kennel's Favourite M-5 kutyatápról? Köszi a választ egyébként. :)
Második: Arion Premium Puppy kutyatápal kapcsolatos tapasztalatod van? És a Arion Premium Maintenance Small kutyatáppal?
Vagy esetleg valaki másnak van ezekkel kapcsolatos tapasztalata? Esetleg másfajtát tudnátok még ajánlani? A legjobbat szeretném a kiskutyusomnak amit csak kitudok fizetni neki. :)
2012. máj. 16. 20:50
4/9 anonim válasza:
A kölyöktáp is és a Maintenance is bevált nálam, mondjuk az én kutyámnak nem a Small való Maintenance 26/16-ossal etetek.Kevesebbet kell adnom belőle mint az előző tápokból, és a kutyák széklete is normális állagú és mennyiségű, valamint nagyon szép és puha a kutyáim szőre.
2012. máj. 16. 20:55
5/9 anonim válasza:
Én az általad említett első táppal etettem még kicsi volt. Imádta és szépen is fejlődött tőle. Illetve én még használom az immunerősítőjüket. Sok tápot kipróbáltunk de ez volt a nyerő számunkra:)
2012. máj. 16. 20:56
6/9 A kérdező kommentje:
szuper, köszönöm szépen. :)
Szerintem mire hazahozzuk majd veszek Kennel's Favourite Puppy & Junior, ha beválik akkor annál is maradok.. remélem az én kicsikém is szépen fejlődik majd tőle. :) Nagyon köszi a segítséget. :)
2012. máj. 16. 21:02
7/9 anonim válasza:
A fajtatápok nem a tápértékeikről híresek, hanem hogy a fajta szőrére, fogazatára (fogkőre hajlamos e), fajtára jellemző betegségeire specializálódik. Én csak fele fele arányban adom a rendes táppal. ( Nem tudom, hogy e miatt e: az RC fajtatápok tasakjának tetején van egy tál, ami ketté van osztva, ez is utalhat arra, hogy a fajtatápok csak kiegészítések)
2012. máj. 16. 22:44
8/9 A kérdező kommentje:
értem, köszi :)
2012. máj. 17. 07:24
9/9 anonim válasza:
Egy Trainer fittnes 2kg. a legjobb választás szerintem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!