Milyen tápot ajánlanátok egy 3 hónapos Angol Cocker Spániel kölyöknek?
Figyelt kérdés
Szeretném megtudni melyik táp lenne a legmegfelelőbb a kutyámnak. Valamint ha felnőtt lesz érdemes lesz fajtatáppal etetni?2012. máj. 15. 18:29
1/10 anonim válasza:
Vannak olyan tápok amik kimondottan kölyök kutyáknak vannak és azt javaslom amíg kicsi addig csak olyanokat adjál neki . Emeltet szerintem adjál neki csonterősítő és vitamin tablettát amit direkt kutyáknak találtak ki . Valamint szerintem a fajtápok csak arra jó hogy több pénzt szedjenek be és az olcsó tápoktól szerintem tartózkodjál de fölösleges 5ezer forintos tápokat is megvenni mert az se jobb mint a középárkategóriájuak
2/10 A kérdező kommentje:
Oké ez nekem is világos,de én konkrét márkákat szeretnék tudni!
2012. máj. 15. 18:40
3/10 anonim válasza:
Az én kutyám tenyésztője a Flatazor és a Hill's tápokat ajánlja nagyon (szintén spániel).
De az Acana meg az Orijen is jó.
A fajtatápok a tenyésztőm szerint tök feleslegesek, fajtán belül minden kutyának mások az igényei.
De gondolom, ezt a tenyésztőddel te is megbeszélted.
4/10 A kérdező kommentje:
Flatazort Prestige Puppy-val etetem jelenleg,de megeszi az ürülékét és azt vágták a fejemhez,hogy ne csodálkozzak nem megfelelő a táp neki azért eszi meg az ürülékét.
2012. máj. 15. 18:52
5/10 anonim válasza:
Én Dog Chowot adtam a kutyusomnak. Ez egy középkategóriás táp, árban is jó.
6/10 anonim válasza:
A Flatazor pedig a fajtának az egyik legjobb. Próbálkozz be az Orijennel vagy az Acanával.
7/10 VBeata81 válasza:
Az ürülékevésnek sok oka lehet. Egyik ilyen ok valamelyik vitamin vagy nyomelem hiánya. Jó táp mellett is előfordulhat, az én kutyám is csinálta. Próbálj meg különféle gyümölcsöt, zöldséget kínálni neki. Ha valamelyiket nagyon szívesen eszi, abból kapjon a táp mellé. Valószínűtlenül hangzik, de nem az: abban a zöldségben van valami, ami a kutyának kell. Pl. banán-kálium. Nekem bejött, a kutyám leszokott a kakaevésről. Amúgy ha jól emlékszem, Cesar Millan műsorában láttam. :)
8/10 anonim válasza:
Pro-plan!Nekünk két spánielünk ezt eszi,és nagyon szeretik.
9/10 anonim válasza:
Az enyém Royal canin medium juniort eszik szereti és szépen fejlődik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!