Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » 10 hetes bernáthegyi kölyöknek...

10 hetes bernáthegyi kölyöknek milyen játékot ajánlanátok?

Figyelt kérdés
kiskutyám kezd rosszalkodni mindenféle lábtörlőt,szőnyeget visz. Múltkor a garázsban lévő asztalterítőt is elintézte....:D Milyen játékot érdemes neki venni? Kistestű kutyáim voltak eddig nekik elég volt egy kicsi tömör műanyag játék. Üreges játékot nem szeretnék mert máskor vettem a kistestű kutyusomnak és félig megette... Nagyon életszerűre sikeredett ( kolbász ) Tehát valami olyanra gondolok ami strapabíró és ez a nagy maci nem kapja szét 2 perc alatt...:)
2012. febr. 22. 11:26
 1/4 anonim ***** válasza:

Én üreges játékokba, meg iylen savanyúságos kis vödörbe, tettem neki kaját, csináltam rá lyukat. és oda adtam neki.

Azzal lekötötte magát egy időre míg mindet kirázta belőle, és megette.

Vannak akik azt mondták ez állatkínzás... de nem így ettem, ebbe csak a napi jutalomfalatok egy részét tettem.

Amúgy meg mozogj vele sokat, az is segít levezetni a fölös energiát. Esetleg szerez neki játszótársakat. Akikkel eltudtok menni sétálni, vagy csak az udvarban szaladgálhatnak, játszhatnak egy kicsit.

Kezd el tanítani, azzal is le tudod kötni, és elfárad.

2012. febr. 22. 11:43
 2/4 anonim ***** válasza:

Előszőr is mindenképpen neveljétek meg, mert ha megnő és ilyen rossz marad, akkor nagy bajok lesznek!

NE hagyjátok rá hogy kiskutya még és úgyis kinövi , már most kicsi korában határázottnak kell lenni persze nem veréssel, hanem határozottsággal!

Vegyetek neki egy kis gumi labdát, amit kis állat kereskedésben lehet kapni, vagy egy gumicsontot. Egyébként hiába is vesztek neki ilyeneket, úgyis rosszalkodni fog, ezért kéne megtanitani neki h mit szabad és mit NEM!

És a NEM szót tanulja meg!

2012. febr. 22. 11:44
 3/4 A kérdező kommentje:
üreges játéktól félek hogy megeszi...:/ Lenne neki játszótárs de ő már most 10 kiló még az én kicsi kutyáim max 3 kg. Félek, hogy agyon nyomja őket. Rendszeresen sétáltatom, játszom vele. Pacsi,ül már megy. Még akkor is ha nem is kérem...:)
2012. febr. 22. 11:45
 4/4 A kérdező kommentje:
Persze tanítva van. Csak ezeket mindig olyankor csinálja amikor nem látom. Utána meg már ugye hiába szólok rá nem tudja hogy miért kapja a szidást.:/ Kis gumilabdát nem rágja szét? nem eszi meg?
2012. febr. 22. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!