Mit tegyek a bernathegyim nem engedi hogy megfesuljem a hatso labai alatt vmint a farkat kapdos es elveszi a fesot? Help
Állj a sarkadra, és neveld meg. Legyél falkavezér, szoktasd hozzá, hogy mindenütt fogdoshatják emberek. Ez nem csak a fésülésnél lehet fontos, de ha neadjisten baja lesz és állatorvosnak látnia kell, akkor is.
Ha budapesti vagy, szívesen segítek személyesen is, az ilyesmit könnyebb megmutatni, mint elmondani.
Hát azért én nem mindenkinek javasolnám, hogy üljön rá a bernáthegyije fejére... Rám hörgött már bernáthegyi, és bármilyen tökösnek is gondoltam magam, elengedtem, menjen amerre lát, a maromat még szeretném a helyén tudni.
Persze ismerni kell a kutyát, hogy meg tudjuk ítélni, mennyire viselne jól egy ilyen műveletet, valószínű egy fiatal állatnak semmi problémája nem lenne vele, de ha teszemazt egy felnőtt befogadott neveletlen kanról van szó, akkor én nem próbálkoznék ilyenekkel szakember, vagy legalább egy erős izomzatú segítő felügyelete nélkül.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!