Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi lehet a hatranya ha tul...

Mi lehet a hatranya ha tul sokszor furdetem a kutyam, pl. egy hetente?

Figyelt kérdés
2009. júl. 2. 11:56
 1/9 anonim ***** válasza:

semmi..

én a hosszú szőrű havanesmet 2 hetent fürdetem,csakhogy nem Bobi,Panzi cucokkal,vagy olyannal,amit a fressnapfban lehet kapni,hanem minsőségivel..

ha rossz minsőégűvel fürdeted,akkor kiszárad a bőre,szőre vagy allergiáős is lehet..

2009. júl. 2. 12:00
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Azt nem mondanám hogy semmi!Gyakori fürdetéstől(samponos)a kutyuka szőre elveszti a védekezőképességét!Lemossuk róla a "faggyút".Nem ajánlom!És az állatorvos sem.Kérdezd meg bátran!
2009. júl. 2. 12:14
 3/9 anonim ***** válasza:
12.04-nek igaza van.Nem jó ha mindig fürdeted a kutyát,és nem csak azért mert elveszíti a védekezőképességét,hanem mert könnyebben lesz allergiás szinte mindenre...Egy idő után annyira megfázhat a bőre is,hogy akár csomókban hullhat ki a szőre...
2009. júl. 2. 12:21
 4/9 A kérdező kommentje:
nekem maltese vn,es hazba tartom de a feher szoren latszik a kaki.s elegge szaga is vn szval nm tom de elg gyakran kene furdessem
2009. júl. 2. 12:33
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Van egy kendő kisállatoknak.Olcsó is.Olyasmi mint a popsikendő.Próbáld ki azzal.Azzal megtudod tisztítani a popoját is!
2009. júl. 2. 12:34
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Hasznos lehet, ha a feneke környékén kinyírod a szőrt. Nekem powder puffom van, neki is rendszeresen lenyírom, így, ha véletlenül puhábban kakil, akkor sem lesz olyan a szőre, vagy csak annyira, hogy könnyedén le lehet törölni popsitörlővel.

Üdv.

2009. júl. 3. 10:19
 7/9 anonim ***** válasza:
Nekem jól bevált a nedves toilette papír.Lábára,hasára,popsira is használom.
2009. júl. 9. 07:04
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekem nincs kutyám, de szerintem, ha azokat a kinemesitet és agyon keresztezett genetikai szőrnytegeket túl sokág éztatjuk, akkor mág szőrnyetegebbek lesznek
2009. júl. 15. 11:03
 9/9 anonim ***** válasza:
Az előttem szólóhoz...Ha valaki ennyire tudatlan ebben a témában,inkább ne válaszoljon! A fürdetés gyakoriságának semmi köze a túltenyésztéshez! Semmilyen kutyának nem tesz jót a gyakori fürdetés,tönkreteszi a bőrét és a szőrét is.Ezért javasoltam korábban,használjon a gazdi nedves rongyot vagy nedves WC papírt.
2009. júl. 16. 08:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!