A kutyánk hamarosan elleni fog. Mire kell ilyenkor figyelni, hogyan készüljünk fel? Honnan fogjuk tudni, hogy eljött az ellés ideje? Mikor kell helyet készíteni neki?
A chip 2 éve kötelező.
irány az orvos! az utolsó hétig lehet ivartalanítani. hidd el neked is egyszerűbb,mint oltatni (az is 4-5 ezer) chippeltetni a kölyköket és aztán gazdát keresni nekik.az összes menhely tele van.
Ha semmit nem tudsz a kutyákról nem is értem miért tartasz!
Oké,befogadtátok. De akkor is legalább utána olvashattál volna.
Én is csak azt mondhatom, hogy ivartalaníttass. Tényleg megcsinálják még az utolsó héten is. Nem embertelen dolog, vannak helyzetek, amikor erre szükség van. Nem tudhatod milyen gazdikhoz kerülnének, már ha egyáltalán sikerülne mindegyiknek gazdit találnod, nem tudod milyen sorsuk lenne utána.
A chip 2 éve kötelező. A kölykök etetése sem olcsó, erre rájön még az oltások, féreghajtások. Legalább 10eFt-ba kerül mindez/kölyök. Ha ennyit kérsz értük, 100%, hogy nem lesznek gazdisok. Az ivartalanítást még anyagilag is olcsóbban megúszod.
Próbáld ezt az oldalát nézni és ne azt nézd, hogy pár édes kiskölyök szuszog az anyában, ez a legfelelősségteljesebb döntés, amit meghozhatsz!
a kutya nem úgy fejlődik mint egy ember... egy 7 hónaposan született baba simán életben maradhat embereknél ha megfelelően ellátják ha egy kutya csak néhány nappal hamarabb ellik akkor már esély sincs, hogy a kicsik megmaradjanak kb 56-57 ik naptól életképesek a kicsik...
Én ajánlom az ivartalanítást, sokkal jobban járnátok anyagilag és szukát se viseli meg annyira mint egy alom felnevelése...
Ha mégis az alommelett döntötök akkor a többiek már leírták amit kell ehhez még annyit, hogy mivel kicsi a kutya ezért fokozottan figyeljetek a szoptatás alatti kálcium adagolásra mert kistestű szukáknál a kálcium sokk miatti halálozás sokkal gyakoribb és a kicsiknél gyakoribb a császármetszés is szóval mindenképpen beszéljetek a dokival, hogy azonnal jöjjön ha hívjátok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!