Ellés utáni kondi? Javaslatok?
Ma még értelmes válaszokat is kapok? :/
A helyzet az, hogy szeretne kölyköket a kutyának, csak ez megfordult a fejében. Gondolom elegendő mozgással korrigálni lehetne a dolgokat...
"A kérdező kommentje:
Mindnek lenne gazdája ;)"
Igen, így szokott lenni, amikor még nem születtek meg a kölykök akkor minden haver meg ismerős akar egy kicsit. Aztán amikor letelik az a 8-9 hét mindenkinek akad valamilyen remek kifogása, hogy most épp miért nem tudja vállalni a kiskutyát, de rettenetesen sajnálja, tán még a szíve is megszakad... És akkor mi lesz? Irány valamelyik menhely?
De a kérdéshez magához nem tudok semmi okosat hozzászólni, hiszen igazi tenyésztőtől én még nem hallottam, hogy ezen aggódna.
Jó ne engem kapjatok be! Csak segíteni akartam neki!..:/
Ezek szerint itt már azt is elítélik, aki segíteni akar... Oké, hogy ne szaporítson.. Egy szóval nem mondtam, hogy szaporítani fog ;). Nem szaporít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!