A klikkeres módszer beválik?
Láttam a boltokban klikkert ès már könyvet is láttam róla. gondoltam én is kipróbálom.
Tapasztalatok is érdekelnek.
A válaszokat megköszönném!
Igen, nagyon gyorsan tanul vele a kutya
[link] és itt megtalálod a dolgokat, könyvben pedig ami a legjobb
Vámosi-Nagy Nóra - Klikk!
köszi a válaszokat!!
Ma vettem is egy klikkert és akkor nagyon úgy látszik hogy kipróbálom.
Várok még válaszokat!
jaj és még valami. Az egyik kutyusom 2 a másik pedig 4 éves. Nem késő még elkezdeni?
És ha nem akkor hogyan kezdjek hozzá?
előző vagyok,nem késő elkezdened!:) Az első lépés,hogy klikkelsz ,és utána rögtön adod a kaját. Ezt különböző helyzetekben,helyszineken cisnálod,addig amig a kutya számára egyértelmű nem lesz hogy a klikk=jutifalat. Ez általában néhány nap .
Olvasgass neten ,hogy ezután miylen lehetőségek vannak ezt hosszú lenne ide leírni. A legegyszerűbb,pl ülni akarod megtanitani a kutyát.ha látod,hogy leült tök véletlenül,rögtön klikk és jutalom. Ezt egy párszor eljátszod és a kutya néhány ilyen véletlen után már szándékosan fog leülni. Ha ezt is begyakorltátok,a végén jöhet a parancsszó az ül,és itt már csak akkor jutalmazod,hogyha a parancsszóra ült le. Ez cska egy példa volt,de tényleg sokféle módszer van .
köszi!! akkor nem sokára el is kezdem. én is úgy 600 ft körül vettem. A hangja tényleg mindig ugyan olyan és nagyon jól lehet vele másokokat. :D
a két éves kutyusom az alapokat nagyjából tudja a másik pedig azt hogy ül.
Akkor ki fogom próbálni remélem használ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!