Mostanában akarattal mindenhova odacsinál! Mit tegyek?
A kutyámnak időben meg lett tanítva minden ( szobatisztaság , következetes nevelés st., minden hasonló ami élhetővé teszi a közös létet.
De , most jön a gond.
Kb 1 hete megbolondúlt!!!!
Kertes házban lakunk , kint is , bent is lehet.
Tudja jól , hogy pisi , kaki CSAK KINT lehetséges.
Az elmúlt 1 hétben többször bejött kakilási szándékkal és a hófehér szőnyegre csinált , és kb 5 perce a nappali kanapéjára préselt ki 1 liter vizeletet!!!
AZT HITTEM MEGÖLÖM , KIABÁLTAM , FUTOTTAM UTÁNA , de persze ő gyorsabb volt és kislisszant.
Előtte soha nem volt még ilyen , 2 éves , de egy hét alatt kb. 3x kakilt és 2x pisilt a lakásba.
Felülír minket ?? azért mert jóban vagyunk , nincs szidás , már azt hiszi neki mindent lehet ?
Más kutya szagát nem érezheti , mert nincs.
Anno amikor tanítottuk , napi szinten a szájába ráktuk , ezt nem szabad , azt nem szabad , ez jó , ügyes kutya stb.
2 éve szinte mindig már csak azt mondjuk okos kutya....., mert megtanulta mit lehet , mit nem és nem is volt rá panasz.
De most mi van vele??
Tudja , hogy rosszat tesz , mert reggel amikor odacsinált a szőnyegre tudtuk , hogy valamiben sántikál , mert kúszva közlekedett a lakásban , de akkor még nem láttuk a baj forrását.
Aztán , amikor megláttuk , menekült , mert igaz még soha nem volt felpofozva , de éreztem , ha elkapom , ......
Rengeteget vagyunk vele , mert valaki mindig van otthon , és a hálószobán kívül szabad bejárása van mindenhová.
A szomszéd kutyája is kan , bejárása van hozzánk , amikor csak akarnak játszanak.
Jó dolgában nem tud magával mit kezdeni ???
dehogy kezdhetsz mindent előröl...
csak legyél vele szigorúbb és magabiztosabb !
és észre fogja venni magát hidd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!