Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mostanában hogy válik be...

Szilvi & Argos kérdése:

Mostanában hogy válik be Nektek a Duoband 2in1-ben kullancs elleni nyakörv?

Figyelt kérdés

Kutyámon kora téltől Duoband nyakörv volt, és tavasszal, tehát a 4 hónap leteltével sem volt benne kullancs!

Ezért ápr. közepén, lassan 1 hónapja ismét vettem egy ilyen nyakörvet, de egyáltalán nem vagyok megelégedve vele, mert 2-3 naponta találok kullancsot a kutyában, főleg a nyakán, a nyakörv alatt és mellett közvetlen!!!

Nem számítva azokat, amiket úgy söprök le a szőréről...most vagy ennyire szezonja van a kullancsnak, és védelem nélkül napi akár fél tucatot is szedhetnék ki a kutyából, vagy a nyakörv nem hat rendesen...

Mit tapasztaltatok?

2012. máj. 11. 16:20
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem semmi gondom vele.
2012. máj. 11. 16:52
 2/5 A kérdező kommentje:
Hol laktok és milyen környezetben sétáltok? Mióta van a kutyán? A kutyán nem is másznak kullancsok??
2012. máj. 11. 16:54
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
1 hónapja van rajtuk (5 kutya). Falu ... faluszélen sétálunk. Nagyon nem találok rajtuk mászni sem ...
2012. máj. 11. 17:05
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Akkor rajta hagyom a Duobandet, de majd kell rá egy spot-on mellé...

2012. máj. 11. 20:25
 5/5 anonim ***** válasza:

Én Vape Herbalt használok mellette. Teljesen bio, legalább nem mérgezi tovább a kutyát.

1.

2012. máj. 12. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!