Ilyen időben leveszitek a bolha-, és kullancsírtó nyakörvet a kutyátokról, ha kiviszitek?
Figyelt kérdés
2012. máj. 7. 15:01
1/7 A kérdező kommentje:
mármint ha nagyon esik :)
2012. máj. 7. 15:09
2/7 anonim válasza:
Én nem csak úszásnál kapom le, mert minek ázzon feleslegesen.
3/7 anonim válasza:
Nekem vízálló nyakörve van és azt nem szoktam leszedni róla csak akkor ha úszik vagy fürdetem.
4/7 anonim válasza:
Vízálló a nyakörv, így csak samponos fürdetésnél veszem le.
5/7 A kérdező kommentje:
kiltix nyakörve van, a használati utasítás szerint nem jó, ha víz éri. azért persze ez nem olyan, mint egy fürdetés vagy folyóban lubickolás. el is gondolkoztam rajta, h vajon nem túlzás-e ilyenkor, esőben is levenni róla. ezért is írtam ki a kérdést
2012. máj. 7. 15:53
6/7 anonim válasza:
Az én kutyusomnak hosszú szőre van, így teljesen befedi a nyakörvet és nem lesz vizes. Úszásnál meg fürdetésnél persze én is leveszem. Mellesleg nekünk is kiltix van, de legközelebb inkább Scalibort veszek neki, mert az vízálló és szagtalan is.
7/7 A kérdező kommentje:
ne is mondd. én éveken át csak spot on-t használtam. ez az első próbálkozás nyakörvvel. szinte mindenki a kiltixet ajánlotta. három napja tettem rá és még mindig olyan büdi a gyógyszer illata, h áthatja az egész lakás levegőjét. sőt, árad a kutyából is. miután az eső miatt levettem séta előtt, ugyanúgy érezni lehetett a kuttyon a jellegzetes szúrós szagát. remélem, ez azt jelenti, h baromira hatékony lesz és legalább nem hiába fulladozom tőle :)
2012. máj. 7. 23:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!