Kis kutyát szeretnék! Bővebben lent. Pls?
Figyelt kérdés
Én Romániában lakom egy kis községben.De erre nincsenek kutza iskolák,kutyakoymetikák csak nagyon messze.Kis kutyátvagzis ölebet szeretnék de nem tudom, hogy milyen alkalmas ide.Gondoltam yorkira és bichonra.Ti mitgondoltok melyiket válasszam?Akinek van yorkija vagy bichonja ay irja ide hogy mijen kutya2009. júl. 2. 08:53
11/14 anonim válasza:
Miért kéne nyírógép??? Két hosszú szőrű kutyafajtáról beszélünk. Ha az ember skót juhászt, bearded colliet vesz, akkor sem vesz melléjük nyírógépet...
12/14 anonim válasza:
Én nem yorkit vagy bichon divatkutyát javasolnék, mint az elöttem szólók. Egy Calavier King Charles spánielt!
Egy nagyon értelmes kiskutyus sok mindenre meg lehet tanítani, szőrét nyírni tilos - csak fésülni, kikefélni kell - , szereti a gyerekeket (persze ha nem bánnak vele durván) és akár agilityzni is lehet vele.Nagy mozgásigénye nincs, de szeret kinn az udvaron hancurozni, labdázni.
13/14 anonim válasza:
Az elöbbi hozzászólást író vagyok, nézd meg ezt a youtube videot.
14/14 A kérdező kommentje:
nekem ez a Calavier King Charles spániel nem tetszik:P xD
2009. júl. 16. 11:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!