Minek tartanak az ilyenek kutyát?
A szomszédunkban lakik egy néni, a kutyája a nap 24 órájában láncra van kötve.
A kutyát még a fia hozta, ő nevelte, de sajnos rövid időn belül a néni elveszítette a fiát és a férjét is, most egyedül él. A néni mozgássérült, két bottal, fájdalommal tud csak járni. A kutya epilepsziás. Volt róla szó, hogy elaltatja, de végül nem volt szíve hozzá. Enni kap rendesen, orvos is rendszeresen látogatja a kutyát.
Mielőtt valaki megkérdi: bármennyire sajnálom szegény kutyát, én nem fogom elvinni sétálni, mert nagy, ugatós-morgós kutya, félek tőle, és mert két gyerekem van, a kicsi 11 hónapos, a közelébe sem engedem.
Mindezt azért írtam, mert ez egy szomorú történet, ami az utcáról benézve nem látszik.
9.14-es.Azt kérdezted hogy ki a rossz gazdi.Hát nem Te.Szerintem nagyon jol csinálod a dolgod,én felelös kutyatartonak gondolak.Az hogy bezárod a kutyát amikor nem vagy otthon teljesen elfogadhato szerintem.Ha elmegyek itthonrol én is zárom öket mert nagyon rossz emberek vannak.Bármilyen modon képesek ártani az állatnak ha az a céljük.Bocs a többiektöl!
Valaki azt irta hogy vidéken a kutyát házörzére használják.Hát kérdezem én tisztelettel hogy tudja örizni a házat ha a hátso kertben láncra van kötve vagy a tüzö napon van egy összetákolt kenelnek titulált karán?Nagyon fel vagyok háborodva amikor ilyeneket láttok.A kutyák forditott esetben biztos jobban bánnának a gazdájukkal mint ök velük.Ki vannak szolgáltatva a simabörüeknek pedig több ezer éve szolgálnak bennünket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!