Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Minek tartanak az ilyenek kutyát?

Minek tartanak az ilyenek kutyát?

Figyelt kérdés
Kertes ház és a kutya állandóan egy kis elkerített részre van zárva vagy épp kikötve valahol, egy életen át. Sok ilyet látok a faluban és nem értem. Egyik szomszédnak szóvá is tettem azt mondta összetapossa a virágait ha elengedi... nem lenne jobb akkor a virágoskertet elkeríteni? Egyáltalán miért fontosabb pár növény mint egy állat? Ilyen ne tartson kutyát akkor, teljesen fölösleges. Vagy mi céljuk van vele?
2009. júl. 1. 22:05
1 2
 11/13 anonim válasza:

A szomszédunkban lakik egy néni, a kutyája a nap 24 órájában láncra van kötve.

A kutyát még a fia hozta, ő nevelte, de sajnos rövid időn belül a néni elveszítette a fiát és a férjét is, most egyedül él. A néni mozgássérült, két bottal, fájdalommal tud csak járni. A kutya epilepsziás. Volt róla szó, hogy elaltatja, de végül nem volt szíve hozzá. Enni kap rendesen, orvos is rendszeresen látogatja a kutyát.

Mielőtt valaki megkérdi: bármennyire sajnálom szegény kutyát, én nem fogom elvinni sétálni, mert nagy, ugatós-morgós kutya, félek tőle, és mert két gyerekem van, a kicsi 11 hónapos, a közelébe sem engedem.

Mindezt azért írtam, mert ez egy szomorú történet, ami az utcáról benézve nem látszik.

2009. júl. 2. 10:43
 12/13 anonim ***** válasza:

9.14-es.Azt kérdezted hogy ki a rossz gazdi.Hát nem Te.Szerintem nagyon jol csinálod a dolgod,én felelös kutyatartonak gondolak.Az hogy bezárod a kutyát amikor nem vagy otthon teljesen elfogadhato szerintem.Ha elmegyek itthonrol én is zárom öket mert nagyon rossz emberek vannak.Bármilyen modon képesek ártani az állatnak ha az a céljük.Bocs a többiektöl!

Valaki azt irta hogy vidéken a kutyát házörzére használják.Hát kérdezem én tisztelettel hogy tudja örizni a házat ha a hátso kertben láncra van kötve vagy a tüzö napon van egy összetákolt kenelnek titulált karán?Nagyon fel vagyok háborodva amikor ilyeneket láttok.A kutyák forditott esetben biztos jobban bánnának a gazdájukkal mint ök velük.Ki vannak szolgáltatva a simabörüeknek pedig több ezer éve szolgálnak bennünket.

2009. júl. 2. 14:56
 13/13 anonim ***** válasza:
Kedves 23:48_s.A beagle vérében benne van az ősi vadász ösztön!Ezt nem lehet kinevelni belőle!!!Vagy üssem?Arra értetted a kinevelést?Lehet te így csinálod de mi NEM!!!!!!
2009. júl. 2. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!