Szerintetek jó az angol kokker spániel?
Cocker spániel :) Nem ajánlom, vadászkutya, rossz helyröl rengeteg betegsége lehet. (epilepszia, dühroham, szembetegség..)
Szerintem semmiképp ne vegyél kölyköt, mert annak rengeteg mozgás, foglalkozás, nevelés kell.
Azért 65 évesen még majdnem friss nyugdíjjas, azért simán tudná sétáltatni.
Ajánlom egy menhely, sintértelep felkeresését és egy idösebb 3-4 éves kistermetü, nyugodt természetü kutya választását, aki napi fél órás (pl. boltba elkíséri) sétával is megvan.
Én sem javasolnám mert nagyon aktív egy kutya főleg kölyök korában. Nekem is Angol cocker spánielem van és még 8 évesen is olyan hiperaktív ha napi 1 sétáltatást kihagyunk (néha muszáj) akkor képes szétszedni a házat. Ez mellett ugyan jó szobakutya okos és hálás egy jószág de sajnos ezek mellett sok bajuk is van főleg a fülére meg a szemére érzékeny nagyon, de ez inkább egyén függő.
Ha idősebbet szerzel neki akkor talán már jobb dolga lesz a nagy udvart szeretik néha jó séta helyett de nekem nincs nagy udvarom elvan ott de igényli a sétát. Ha szoba kutyát akarsz tacskót ajánlanám még neki vagy a csivava kutyákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!