Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen kutyát vegyek kisgyerek...

Milyen kutyát vegyek kisgyerek mellé? Kérlek ne gyertek azzal, hogy menhelyről hozzam!

Figyelt kérdés
Mindenképpen fajtatiszta kutyát szeretnék.Kis,de inkább közép méretűt.5éves és 7éves lányom mellé.
2009. júl. 1. 13:38
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
82%
Én sem ajánlanám a beagle-t panelba, szerintem a középuszkár lenne nektek a legmegfelelőbb. Okos, gyerekszerető és a szőre szinte egyáltalán nem hullik.
2009. júl. 1. 18:20
 22/30 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!uszkárt nem szeretnék,mert gyerekkoromban szüleimnek az volt és mindig megharapott.Tudom,nevelés kérdése,de valahogy örökre kiábrándultam a fajtából.
2009. júl. 1. 20:16
 23/30 anonim ***** válasza:
67%

állatvédőktől,fajtamentőktől,tehát ideiglenes befogadónál vannak,ahol általában van gyrek,ismreik a kutya inden rezdülését,temoeramentumát,és csak olyan helyre ajánlják ki,ahol tuti beillszkedik,és 100%-osan megbízható,azzal mi a gond?

tudod hány fajtaiszta fital 1 éves kutya vn állatvédőknél?

egy szaporítótól simán kifoghatsz egy ideggyengét,vagy félrenvelheted..

ha örökbe fogadsz,akkor egy jó fej,problémamentes,alapfokon képzett,gyerekbarát/gyerekimádó kutyák kapsz,aki örökre hálás lesz neked!

2009. júl. 1. 20:59
 24/30 A kérdező kommentje:
De TENYÉSZTŐTŐL akarok és nem szaporítótól!
2009. júl. 1. 21:05
 25/30 anonim ***** válasza:
70%

Szerintem jó, hogy tudod, hogy csak tenyésztőtől vásárolnál, más módja nem érdekel a kutyához jutásnak.

Az tény, hogy mentett kutyát csak annak szabad vállalnia, aki komolyan gondolja. Ők már szenvedtek, ezért többre van szükségük, mint vásárolt társaiknak. Ezért kell több feltételnek megfelelni egy menhelyi kutya örökbefogadásánál, mint a tenyésztőtől vásárlásnál. A mentetteknek már biztos helyre kell menniük, vásárolt társaiknak még vannak lehetőségeik.

2009. júl. 2. 10:10
 26/30 anonim ***** válasza:

Nem értem !

Te azzal a szándékkal jöttél erre az oldalra hogy milyen kutyus tudunk neked ajánlani ?

Kaptál pár kutyafajtát , de neked végül kiderült hogy megvan a kiválasztottad egy Beagle .

Akkor minek a kérdés?

És pont egy vadászkutyát választasz aminek napi több órát kell mozognia?

Mellesleg lehet most bunkónak lenni , de elég sürün váltogatod a kutyáidat!

2009. júl. 2. 10:11
 27/30 A kérdező kommentje:

Utolsónak:sűrűn váltogatom a kutyáimat?

Az előző három egyszerre volt:az egyik 14, a másik 11 a harmadik pedig 12 évet élt.Mi ebben a sűrűn váltogatás?

2009. júl. 2. 11:20
 28/30 anonim ***** válasza:

minden kutyának nagy a mozgésigénye,max. a gazdik nevelik lustává..

ha nincs napi min. 2órád rendesen átmozgatni(nem úgy,hogy állsz a gyerekkel,aztán a kutya ha futkározik,akkor futkározik,ha nem,akkor nem)a,,ko inkább macskát vegyél..

még a bichonok is mozgásigéynesek,2 óra labdászástól sem fáradnak ki,azonkívűl iszonyú sok mozgást igénylenek..

pláne egy beagle..

2009. júl. 2. 11:58
 29/30 A kérdező kommentje:
Tudom,mik az igényei egy kutyának.
2009. júl. 2. 12:55
 30/30 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem egy panelba jobb a csivava, palotapincsi, máltai selyem kutya, shiczu, kínai kopasz kutya! Én ezeket ajánlanám!=) Nézz róluk képet! Gyönyörüek és gazdi imádók!=)
2009. júl. 3. 23:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!