Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ez a yorki tenyésztő vagy...

Ez a yorki tenyésztő vagy szaporitó, tőle elhozhatom?

Figyelt kérdés

Most hozom majd el a yorkimat.

Azt mondta,hogy 10 hetesen hozzam el, az jó?

Meg azt,hogy Ő Acanával etetti a nagyokat

->szülőket. És,hogy Ő mivel etesse az én jövendőbeli kutyusomat addig amíg ott lesz még nála.Mondtam,hogy a Pedigree jó-e?Azt mondta,hogyha tehetem akkor ne azzal etessem és kiszámoltuk ,hogy mennyit tudok venni és Royal Caninnal fogom etettni és amig ott lesz a tenyésztőnél a kutyum addig Ő is azzal fogja etetni.

Amikor elviszem a kutyust kifogja hívni a dokit,hogy biztos ne legyen baja és ott megkapja az oltást.

A szülöknek megvan a szürővizsgálat meg tk kutyák lesznek legalábbis kapok törzskönyvet.Ő is szaporító vagy tenyésztő?

2009. júl. 1. 10:09
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
34%

Biztosan tenyésztő.

Én még annyit tanácsolnék, hogy ha lehet ne Royal Caninnal etessétek, mert elég sok kutyástól hallottam, h ideggyengeséget okoz, főleg az ilyen pici, amúgy is hisztis természetű kutyáknál, mint a Yorki. Olvastam is, hogy régen a Royal Canin valóban a legjobbak közé tartozott, de mára h úgy mondjam elk*rvult és már nem olyan jó minőségűek a tápok, mivel sokat költenek reklámra.

Az Acana tényleg a legdrágább. Viszont a Royal Caninnal nagyjából egy árban van a Happy Dog, amit én is adok a kutyumnak, és mindenki nagyon ajánlja, bár még nem annyira ismert.

Minden jót a kutyusnak s neked! :)

2009. júl. 1. 10:53
 12/18 A kérdező kommentje:
:D hát még esetleg Orijennel tudom etetni.Tudom ha ilyen drága kutyát vállalok akkor tudjam is fizetni.De így is 110ezer forint lesz a kutyusom ami nem olcsó mulatság se nekem se anyuméknak és akkor még a kozmetikus,nyírás stb.. És ezért az Acana nem fér már bele viszont ha éppen egy menhelyről hoztam volna akkor tudnám Acanával etetni,egyébként épp azért szántam rá a pénzt anyukámékkal ,hogy tudjam,hogy egészséges meg ilyenek, és ezért is nem menhelyről hoztuk tudom ott is egészségesek meg aranyosak meg jó tudni,hogy megmentettem egy életet,de én inkább megveszem a tenyésztőtől kicsit lelkiismeret furdolásom van,,de tudom,hogy honnan származik a kutyám :)
2009. júl. 1. 12:33
 13/18 anonim ***** válasza:
Ő tisztességes tenyésztő. Ja és az Acana olcsobb mint a Royal Canin,Orijen.De mind nagyon jó tápok.
2009. júl. 1. 13:22
 14/18 A kérdező kommentje:
Jaj de jó nayon féltem,hogy szaporitótól fogok vásárolni,de akkor megéri az a 110 ezer forint azt mondta,hogy nyugodtan fizethetjük részletben csak jó gazdikhoz kerüljenek a kutyuk :)
2009. júl. 1. 13:51
 15/18 anonim ***** válasza:
A hölgy igazi tenyésztő, érdemben is, mert tisztességesen ellátja a kiskutyákat, nem adja ki a kezéből őket hamar, hogy már mennél hamarabb szabaduljon a kicsiktől. Lelkiismeretes. Szerintem az acana egy jó táp, Royal canin-ről sok rosszat hallottam, bár én még nem etettem vele, acanával viszont igen.
2009. júl. 1. 16:23
 16/18 anonim ***** válasza:
hosszú szőrűek a szülők?
2009. júl. 1. 21:04
 17/18 A kérdező kommentje:
Igen hosszúak és már a kozmetikus is megvan elmentem vele oda és mindent megbeszéltünk meg bemutatott a kutyakozmetikusnak és beszélgettünk.Nem tudom,hogy az baj-e ha hosszú szőrűek én úgy tudom,hogy az jó.Egyébként 12 éves vagyok ;)
2009. júl. 2. 13:56
 18/18 anonim ***** válasza:

Ő biztos tenyésztő.:))

Én kutyatápilag még a Hill's-et tudom javasolni, a 9 hetes borderem is azt eszi, és nagyon jó táp.:)

2011. jún. 13. 20:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!