Ez a yorki tenyésztő vagy szaporitó, tőle elhozhatom?
Most hozom majd el a yorkimat.
Azt mondta,hogy 10 hetesen hozzam el, az jó?
Meg azt,hogy Ő Acanával etetti a nagyokat
->szülőket. És,hogy Ő mivel etesse az én jövendőbeli kutyusomat addig amíg ott lesz még nála.Mondtam,hogy a Pedigree jó-e?Azt mondta,hogyha tehetem akkor ne azzal etessem és kiszámoltuk ,hogy mennyit tudok venni és Royal Caninnal fogom etettni és amig ott lesz a tenyésztőnél a kutyum addig Ő is azzal fogja etetni.
Amikor elviszem a kutyust kifogja hívni a dokit,hogy biztos ne legyen baja és ott megkapja az oltást.
A szülöknek megvan a szürővizsgálat meg tk kutyák lesznek legalábbis kapok törzskönyvet.Ő is szaporító vagy tenyésztő?
Biztosan tenyésztő.
Én még annyit tanácsolnék, hogy ha lehet ne Royal Caninnal etessétek, mert elég sok kutyástól hallottam, h ideggyengeséget okoz, főleg az ilyen pici, amúgy is hisztis természetű kutyáknál, mint a Yorki. Olvastam is, hogy régen a Royal Canin valóban a legjobbak közé tartozott, de mára h úgy mondjam elk*rvult és már nem olyan jó minőségűek a tápok, mivel sokat költenek reklámra.
Az Acana tényleg a legdrágább. Viszont a Royal Caninnal nagyjából egy árban van a Happy Dog, amit én is adok a kutyumnak, és mindenki nagyon ajánlja, bár még nem annyira ismert.
Minden jót a kutyusnak s neked! :)
Ő biztos tenyésztő.:))
Én kutyatápilag még a Hill's-et tudom javasolni, a 9 hetes borderem is azt eszi, és nagyon jó táp.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!