Ez a yorki tenyésztő vagy szaporitó, tőle elhozhatom?
Figyelt kérdés
Most hozom majd el a yorkimat.
Azt mondta,hogy 10 hetesen hozzam el, az jó?
Meg azt,hogy Ő Acanával etetti a nagyokat
->szülőket. És,hogy Ő mivel etesse az én jövendőbeli kutyusomat addig amíg ott lesz még nála.Mondtam,hogy a Pedigree jó-e?Azt mondta,hogyha tehetem akkor ne azzal etessem és kiszámoltuk ,hogy mennyit tudok venni és Royal Caninnal fogom etettni és amig ott lesz a tenyésztőnél a kutyum addig Ő is azzal fogja etetni.
Amikor elviszem a kutyust kifogja hívni a dokit,hogy biztos ne legyen baja és ott megkapja az oltást.
A szülöknek megvan a szürővizsgálat meg tk kutyák lesznek legalábbis kapok törzskönyvet.Ő is szaporító vagy tenyésztő?
Szaporító akkor,ha nincs kennele,a kutyák pedig nincsenek törzskönyveztetve és szűrve.Ha minden megvan és van kennel nevük is pl: Best Princess yorkshire terrier kennel.Ha van neki ilyesmi és versenyre viszi a kutyáit akkor tenyésztő.
2009. júl. 1. 10:12
2/18 A kérdező kommentje:
Van kennel neve meg viszi az anyukát állandóan versenyekre az apukát meg nem tudom mikor szokta vinni.
2009. júl. 1. 10:18
3/18 A kérdező kommentje:
Ja és egy tenyésztő mennyiért adja a yorkit állatlában?
Mert az enyém nem olcsó!Majd megmondom menniy ,de mennyi szokott lenni álltalában?
2009. júl. 1. 10:20
4/18 anonim válasza:
Akkor ő egy tenyésztő :) És büszke lehetsz a kutyádra mert jó vérvonala van,és biztos hogy fajtatiszta!
2009. júl. 1. 10:21
5/18 anonim válasza:
Törzskönyvet kell adni Neked és oltási igazolványt, amiben már 2 adag oltásnak benne kell lennie. Mindenképp minőségi táppal etess majd. Azt nem értem, hogy miért támogatja a tápváltást 10 hetesen, mert az ideális az, ha egy ideig ugyanazt kapja a kicsi(míg megszokja az önálló táplálkozást) és az Acana a későbbiekben is tökéletes.
2009. júl. 1. 10:22
6/18 anonim válasza:
Én 50.000-350.000-ig láttam már yorki tenyésztőtől :)
2009. júl. 1. 10:23
7/18 A kérdező kommentje:
Hátmég várnom kell 2 hetet,mert most 8 hetes és a tenyésztő(ezek szerint tényleg) azt,hogy ő szívesebben adja oda 10 hetesen,meg ha véletlen beteg lesz akkor nála legyen beteg,de mint mondtam kifogja hívni az orvost mikor elhozzom. Tényleg jobb 10 hetesen elhozzni?
2009. júl. 1. 10:23
8/18 A kérdező kommentje:
Én szerettem volna,hogy azzal etesse amivel majd Én fogom,de legalább nem engedte,hogy Pedigree-vel etessemén azt hittem az jó és mondta,hogy borzalmas,mi van benne és leültünk és kiszámoltuk mi lenne jó.
Köszi az eddigi válaszokat
2009. júl. 1. 10:25
9/18 anonim válasza:
Szerintem ő hivatalosan tenyésztő a leírtak alapján. Egyébként az én szememben ha nem lenne kennelneve, de attól még jól bánik a kutyákkal, papírral igazolja, hogy megkapott mindent, amit kell, vagy ha rád bízza az orvosi intéznivalókat, elmondja, mit kell és hogyan, tartja veled a kapcsolatot, ha kell segítség, meg figyel a vérvonalra, stb. akkor is tenyésztőnek nevezném, csak akkor hobbitenyésztő. Számomra az a szaporító, aki a végletekig pároztatja a kutyáit, nem érdekli az állapotuk se (papírtól függetlenül)...
2009. júl. 1. 10:37
10/18 A kérdező kommentje:
Akkor JÓ :)
Nagyon kedves egyébként a Nő,meg nincs sok kutyája van a 2 pár meg most egy alom.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!