Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Anyám kutyája mindig megugat...

Anyám kutyája mindig megugat és morog. Mit lehetne vele csinálni?

Figyelt kérdés
Kb 3 éve lett befogadva az utcáról. Az első 1-2 évben próbáltam kedves lenni hozzá, néha megsimogatni, megetetni meg ilyenek, de mára már feladtam. Csak akkor ugat meg, ha anyám itthon van és éppen pihen vagy gép előtt dolgozik, viszont olyankor teljes tüdejéből ugat és morog. Az már más téma, hogy alapból is halálra idegesít.
2012. máj. 31. 20:44
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Persze, üsse csak a kutyáját! Szerinted ez nem állatkínzás? Arról már nem is beszélve, hogy bevadul és esetleg nekiugrik! Attól még nem ő lesz a falkavezér, hogy hülyére veri a kutyát. Remélem, neked nincs kutyád, mert rögtön küldöm hozzád az állatvédőket.
2012. jún. 1. 11:19
 12/16 anonim ***** válasza:
53%
Utolsó! Nem megverni kell a kutyát, de néha tényleg éreztetni kell vele hogy TE vagy az erősebb. Van egy 6 hónapos nagytestű kutyám és kezd szemtelen lenni, semmibe venni amikor hívom, stb. néha szó szerint le kell bírkózni a földre. Közben nyűszít, ha valaki látná biztos azt hinné hogy nagy fájdalmai vannak, de erről szó sincs. Csak nem tetszik neki.
2012. jún. 1. 15:04
 13/16 anonim ***** válasza:
OFF: Jé, én azt hittem tudok olvasni. Az van odaírva: "büntetés alatt bántalmazás, verést is kell érteni". Vagy rosszul olvastam?
2012. jún. 1. 16:38
 14/16 anonim ***** válasza:

gondolom ,rájöttél ,hogy megoldást a kérdésedre nem igazán kapsz :)

szegény kutyának komoly gondjai vannak, mivel nem szeretitek, nem is igazán akarjátok megnevelni.

ajándékozzátok el, vagy adjátok le a menhelyen !

( mint már leirtam, azonnali megoldás a büntetés,bántalmazás)

te nem fogod megnevelni, ő meg nem fog megváltozni !

persze büntetés lehet : vízzel lespriccelés ,erős hang használata, papucs hozzávágása, bármi ami kizökkenti,stb.

2012. jún. 2. 11:49
 15/16 anonim válasza:
OFF: 10! Hogy te mekkora egy tetű g.ci vagy! ON: Ti meg ne utáljátok a kutyát, és szeretgessétek, hidd el, te se lennél elragadtatva egy olyan mogorva kis gyökértől aki utál téged, és érezteti is veled, esetleg csak undorodva nyúl hozzád. Próbáljátok meg szeretni. Eszem megáll.
2012. júl. 31. 00:49
 16/16 anonim ***** válasza:

vannak akik nem szeretik a kutyákat:)

van olyan kutya akit én sem szeretek:)

és nem szeretem ,az álomvilágban élő embereket, akik hinni szeretnének a jóban, csak éppen képtelenek érte tenni:)

gondolom a kutya még továbbra is ,olyan mint volt:)

a szeretettel, nem lehet megnevelni egy kutyát, sőt az embereket sem!

a szeretet fontos,sőt a legfontosabb, de most nem használna!

viszont egy komoly nevelés ( lapátnyél,seprű,stb:)az talán.

egy legyintés?mérges rákiabálás?sőt akár rá is paskolsz a fenekére?

( egy normális méretű ,domináns kutya símán letépné a kezed:)

vagy : idő-pénz -energia-kutyasuli-klikkerképzés-pozitív megerősítés !!( ja és persze ,te nem szereted!!)

vagy : megneveled te magad, a magad tudása szerint.

2012. aug. 2. 09:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!