Nem hiszem, hogy egymásnak estünk volna. Egyszerűen szeretném végre megérteni, milyen érvek mentén halad az, aki nem teszi meg ezt a beavatkozást a kutyája egészsége érdekében.
De mostmár kiderült... Úgyse viszi ki, kerti kutya. Remek, van kerítés, heverhet egész nap a sarokban, az egészségével meg nem kell foglalkozni, mert úgyse lesz rákos.
2012. máj. 30. 15:52
32/39 anonim válasza:
A kutyámnak az a jó ha teljes egész,nem vagdalják nem altatják,nem borul fel a hormonháztartása,nem sajog a műtéti helye .Ha nem jól érzi magát kannak , majd lerágja a tökét saját magának :D
2012. máj. 30. 15:54
33/39 anonim válasza:
Hát izé...
2012. máj. 30. 16:02
34/39 anonim válasza:
Én egyetértek veled, igy mentek a zöld kezek. nekem kanom is van, és szukáim is. mindenki ivaros. és: még sosem született egyetlen nemkivánatos alom sem, mindenki egészséges, és a kanom teljes mértékben visszahivható, még tüzelő szukától is. Sosem heréltetném ki, mert igy egész, egy igazi belevaló domináns kankutya, ezért vettem, ezért vártam rá 3 évet. Az előző kutyám 14 évesen hagyott itt, szintén egy ivaros kan volt, életében nem fedezett, ugy dolgozott mint egy gép, sosem volt semmi baja.
2012. máj. 30. 16:02
35/39 anonim válasza:
Jó, legyen, a magánügyetek, de szépen kérlek, sőt, könyörgök, NE népszerűsítsétek ezt!!!
Kérdés lett feltéve .Nem bologatójánosokat kerestek az ivartalanítás mellett.
2012. máj. 30. 18:39
37/39 A kérdező kommentje:
Alexandra, kikérem magamnak a feltételezést, hogy szándékosan ugrasztottam volna egymásnak a válaszolókat!
Csupán feltettem egy kérdést, teljesen ártatlan módon, amire tényleg csak választ akartam kapni, mert nem értettem a dolgot. Most este eszembe jutott megnézni, hogy egyáltalán jött-e válasz, és a lélegzetem is elállt látva, hogy 36 jött azóta.
Az első három és a két 14:01-es válaszolónak nagyon köszönöm, hogy világos választ adtak a kérdésemre, ami így most már tiszta számomra is!
2012. máj. 30. 20:20
38/39 Tyler913 válasza:
Emberek,vegyétek már észre,hogy a semmin vitatkoztok! Ahogy nézem,a válaszolók közül senki nem népszerűsítette a szaporítást,mindenki törekszik arra,hogy elejét vegye a fölös szaporulatnak.Akkor nem mindegy,hogy ivartalanítva van-e egy kan vagy sem? A lényeg,hogy ne pározzon.Én sem ivartalanítottam az egyémet,és semmi gondunk nincsen.Nem dominánsabb a kelleténél,lehet vinni kutyák közé,és mivel lakásban lakunk,kiszökni sem tud.De azt is megértem,aki bevállalja a műtétet.
2012. máj. 30. 21:43
39/39 zsuzsabazsa válasza:
Aki akarja az ivartalanítsa az ő dolga.
Viszont akkor olyan feltett kérdésre ne válaszoljon, igennel, hogy vágjuk e a kutya fülét és a farkát.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!