A kutyám miért vizeli össze magát ha megsimogatom?
Figyelt kérdés
?2009. jún. 30. 14:00
1/7 anonim válasza:
Lehet hogy annyira élvezi,vagy nagyon izgatott.
2/7 anonim válasza:
az előttem szólónak igaza van izgatott vagy annyira örü h foglalkozól vele kölyök kutya? mert azok szokták ezt csinálni
3/7 anonim válasza:
Kölyök kutyáknál van ilyen vagy azoknál akikkel keveset foglalkoznak. Annyira izgatott lesz és örül hogy összepisili magát.
4/7 anonim válasza:
az enyém is ezt csinálta kölyök korában, mikor megkaptam :) teljesen igaza van az előttem szólóknak, egyszerűen csak örül hogy játszol vele :) idővel abbahagyja majd :)
5/7 anonim válasza:
Két lehetőség van!:
1. Annyira örül a simogatásnak
2. Valaki veri/verte előtte, így fél az érintéstől.
A 2. verzió saját tapasztalat(rokonok beagle-je volt)...
6/7 anonim válasza:
Nekem is voltilyen problémám, de a szívélyes köteléképítéssel azaz elfordulsz tőle, ha látod, h nagyon izgatott abbahagyja hamar, és nem olyan erőteljesen tör ki belőle az öröm, h abból baj legyen. :)
Na meg az se árt, ha elbb sétálni viszed, és pisilés után abajgatod.
7/7 A kérdező kommentje:
Sziasztok
Nem bántottam soha és senki sem bántotta saját tenyésztésű már egy éves nagy udvar van szoktam sétáltatni de pisilni nem viszem ki amúgy szocializált nem félős kutya kiállításon is voltunk vele
2009. júl. 1. 09:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!