Szerinted melyik a legkevésbé ismert kutyafajta?
Figyelt kérdés
Személy szerint a következő fajtákat tartom a legismeretlenebbeknek: hahoawu, májzli, dosa, lundehund, sinka, bankhar, chinook, telomian, kaliba kutya, bankhar, phu qou ridgeback, kangal, szőrtelen khala, bali hegyikutya. Szerinted akkor melyik (vagy melyek) a legkevésbé ismertek?2012. máj. 29. 10:40
11/24 anonim válasza:
Fáraó kutya, amerikai kopasz terrier. Mindkettő gyönyörű :)
12/24 A kérdező kommentje:
A bully kuttát (pakisztáni masztiff fajta) és a saage kooche-t (afgán juhászkutyafajta, mely rokona a közép-ázsiainak) is a legkevésbbé ismert kutyafajták közé sorolom, szerinted melyek azok?
2012. jún. 2. 15:00
13/24 anonim válasza:
aztán még ott a lagotto romagnolo, aztán az uj -guineai éneklőkutya,aztáán ott a szláv kutyafajtákbol is kevés az ismert...vannak azért ritka kutyafajták:)
14/24 anonim válasza:
ja és a perui kopaszkutya se olyan elterjedt:)
15/24 anonim válasza:
keverék. Ja, nem a legkevésbé kedveltet kérdezted?
16/24 anonim válasza:
Sinka, Kaliba kutya,Rövid lábú erdélyi kopó, Hygen kutya,Lundehund pl.
17/24 anonim válasza:
Szerintem az a kutya fajta amelyiknek hosszú a szőre és a hasa környékén lila színű(én legalábis fényképen így láttam!)csík körbeveszi a hasát és nem lát hát láát..de eltakarja a szőre!
18/24 anonim válasza:
19/24 anonim válasza:
A szomszédomé olyan ritka, hogy nincs is neve a fajtájának!
Nem hasonlít egyetlen ismert kutyafajtára sem, vagyis egy ici-picit mindegyikre!
20/24 anonim válasza:
amiket felsoroltál kivéve a bali hegyikutya és a lundehund :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!