Lakásba milyen kutya? Szeressen mozogni.
Terrier. Jack Russel, foxi, vagy bármi, ami szinpatikus. De a neveléséhez azért kössétek fel a gatyátokat :) Én az alomból nem is a legélénkebb kölyköt választanám, hanem valahonnan középről egyet, ha nem vagytok rutinos kutyások.
Vagy besétáltok egy akármilyen menhelyre, valószínűleg lesz ilyen jellegű kutyájuk. De bárhogy is döntötök, nézzetek utána mindenekelőtt a kutyanevelésnek, nagy hangsúlyt fektetve a falkaavezérségre. A sok mozgatás önmagában fél siker, de még így is lehetnek problémák, főleg, ha energikus kutyára vágytok.
A gyerekek szeretetét viszont nem lehet borítékolni, azt egyede válogatja, meg persze hogy milyen az adott kutya viszonya az adott gyerekekkel. Ha úgy csináljátok, hogy csak pozitív élményük legyen egymással, és a gyerekek is részt vesznek a kutya életében (tanítás, nevelés, etetés, ápolás), akkor nagy valószínűséggel kedvelni fogják egymást :)
havanese, csak ő hosszú szőrű fajta, de ha 2 havonta elviszitek nyírni és csak télen hagyjátok hosszúra szerintem az is jó, egyik ismim is így csinálja..
de amúgy a fox terrier is jó,annak rövid a szőre
Nahh csak annyi fajtát leírtak előttem gondoltam hátha nem ragaszkodsz egy fajtához és ők még kölykök is és megmentésre szorulnak:) Örülnék beleszeretnél egyikbe!
De azért 1 fajtát én is javasolnék ha nem akarsz menhelyit: Az uszkárt! Van toy,törpe,közép és óriás méretben nagyon intelligens kutya,nagyon könnyen tanul,első kutyának is tökéletes,imád úszni,futni és kirándulni! 3 havonta elviszed kozmetikába annyi elég neki! Nagyon embercentrikus!
Kép kölyökkorban:
felnőttként:
Sok sikert remélem tudtam segíteni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!