Mi a különbség a tenyésztő és kenelből vett kutya között?
sok ember aki törzskönyves kutyát szaporít és ne adj isten a felmenői között is volt versenyképes kutya azt hiszi ő már tenyésztő! Ezeknek ne dőljél be egy igazi tenyésztőnek nincs rá szüksége hogy expressz meg hasonló oldalakon hírdessen!
Legyél körültekintő nagyon!
Amúgy fajtatiszta ne keverd össze!
fajtiszta: Faj= kutya
Fajta= tacskó,amstaff stb.
ezt jegyezd meg azért ha kutyád lesz..Amúgy főleg amstaffokkal vigyázz nagyon sok belőle a szaporulat mivel a szaporítok erre is lecsaptak hogy ennyire kelendő!
Inkább azt mond meg honnét vennéd,van e kennelnév és linkeld be a hírdetést!
Ha nincs törzskönyve akkor amúgysem fajtatiszta!
Amstaffokról:
- első kutyának NE
- szaporítótól, expresszről, havertól, Isten se tudja, honnan NE
- általában nőknek NE (attól függetlenül mondom ezt, hogy a nővéremnek pl staffija van. Nagyon kemény gazdi kell nekik.)
- ha nem vagy biztos a dolgodban (mint gazda, mint falkavezér, mint kiképző): NE
- ha nem tudsz rá elég időt, energiát fordítani: NE
- gyerekeknek: NE
- ha nem tudod lekötni az agyát, NE
Ha ezek után is úgy érzed, hogy egy amerikai staffordshire terrier az álmod, akkor keresd meg facebookon a fajtamentést. Ha van neked megfelelő kutya, örökbe tudod fogadni, ha nincs, tudnak jó kenneleket ajánlani. Hajrá! :)
***NEM, nem hiszem, hogy harcikutyák. IGEN, tudom, hogy sok staff él sokgyerekes családban ölkutyaként, akár minimális képzéssel, de úgy tapasztaltam, hogy ez inkább az adott egyed jelleméből fakad, nem a fajta jellemzője. IGEN, tisztában vagyok vele, hogy van pár 14-15 éves gazdi, aki simán megoldja egy staff nevelését, de - ugyanúgy, mint fentebb - ez inkább az adott gyerek jelleméből fakad, a mai tizenévesek nagy része nem bírna velük.***
Akkor ami oldala van az is link dolog?
Mert voltunk egy másik kenelesnél Ő 100 ezer körül mondta a kutyát láttunk is mindent de azt mondta Ő is ha hobbi célra lesz és nem visszük kiállításra versenyre akkor oda adja 20-25 ezerrel olcsóbban törzskönyv nélkül is persze ezt személyesen mondta ez az oldala
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!