Valaki segítsen! Ha megeszik valamit a kutyám, amit nem kellett volna, mi a teendő?
A parkban sétáltunk, és olyan gyorsan behabzsolt egy ragtapasz féleséget, hogy oda se tudtam érni hozzámár lenyelte... Nem tudom, hogy emészthető-e, de most félek egy kicsit. Mit csináljak?
Tudom nevelés, stb, el is kezdtük, de még csak 4 hónapos. Ez kb fél órája volt, mit tegyek? Orvos?
Szerinted nem lesz tőle baja? Mert én tényleg nem tudom. Azt ette meg, amivel a gézt szokták hozzáragasztani a bőrhöz.
Nem lehetne meghánytatni valahogy? Vagy ne aggódjak?
Egyetértek a többi válaszolóval valószínűleg semmi baja nem lesz simán kijön belőle, az enyém egyszer egy szakadt pólóból evett meg egy darabot, a kakijában meg is találtam.
Még annyit tennék hozzá, hogy szörnyű mi mindent dobálnak szanaszét felelőtlen emberek az utcán, vagy az erdőben, egyszerűen nem fér a fejembe, hogy miért könnyebb az erdőbe kivinni a szemetet mint egyszerűen kirakni az utcára ahonnan elviszi a szemetes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!