Hovawart kérdések?
Üdv!
Főleg azok véleménye érdekelne, akik tartják is a fajtát, úgyhogy nem kell írni, hogy ott a google :)
Érdekelne a fajta viselkedése, jelleme, hogy viszonyul az idegenekhez, a többi állathoz stb. És az is érdekelne, ki hol vásárolta (hú de nem szeretem ezt a szót használni kutyákra) a kutyáját, (és mennyiért)?
De bármilyen a fajtával kapcsolatos infót szívesen fogadok :)
Bocsánat, hogy ezt írom, de ott a google. Az internetre is szerencsére olyanok írnak, akik tartják a fajtát, nem csak hasraütésre bepötyögnek valamit egy fotó alapján.
A viselkedése meg nagyon nagy részben a nevelésen múlik. Ha jól szocializálják, jól szocializált lesz, ha nem, félős lesz vagy agresszív, ez minden egyes kutyára igaz fajtától függetlenül.
Üdv,
Nekem Pusztai Pandur kennelből van kutyám és nagyon elégedett vagyok vele.
Én sokat viszem magammal kiskorától és emberekkel állatokkal is barátságos. Kutyaiskolába is járunk nagyon szépen dolgozik.
Itt a tenyésztő honlapja: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!