Táp kérdések. Mennyi idős korig kell kölyöktáppal etetni, milyen idősen kell a junior táp és milyen idősen kell a felnőtt?
Figyelt kérdés
2012. máj. 1. 19:23
1/8 anonim válasza:
Nem mindegy, kistestű, közepes testű, vagy nagy.
2/8 A kérdező kommentje:
Közepes.:)
2012. máj. 1. 19:32
4/8 anonim válasza:
Ez az, amit ki kell tapasztalni. Táponként változik egyébként, de átlagban tényleg 1 éves koráig van a junior, 2-6 hónap között pedig a baby táp. De vannak olyan tápok is, amik 2 hónaptól egészen felnőtt korukig adhatók.
Nálunk spediel a legtöbb táp 1,5-2,5 éves koráig írja, hogy junior táp való a kutyusomnak (nagytestű), de én már 9 hónaposan felnőtt táppal etettem, mert ez volt számára a megfelelő, a többivel különböző okok miatt gondjaink voltak.
5/8 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm szépen!:)
2012. máj. 1. 20:22
6/8 anonim válasza:
Általában rá van írva a tápra, azzal nagyot nem tévedhetsz, ha betartod. Kivéve persze, ha valami szutyokkal eteted :) De a jobb minőségűeknek azért lehet hinni.
7/8 anonim válasza:
Én prémium és szuperprémium táppal etetek a kezdetektől, nem szabad semmit sem készpénznek venni. Nem egy tenyésztőről tudok, akik a közepes testű növendék kutyàikat 6-8 hònapos koruktòl felnőtt táppal etetik.
8/8 anonim válasza:
Sajnos ez tipikusan olyan téma, hogy ahány tenyésztőt, állatorvost, bármiféle szakembert megkérdezel, annyiféle választ fogsz hallani, és a jó részükkel valósznűleg fel lehet nevelni egy tökéletesen egészséges kutyát. Nyilván vannak kivételek, de a legtöbb kutyának semmi baja nem lesz, ha egy ideig nem a számára tökéletes összetételű tápot kapja. Arról nem is beszélve, hogy minden egyes kutyának egyedi a fejlődési üteme, nem hiszem, hogy bármilyen sémát rá lehetne húzni bármilyen kutyára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!