Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » 6 hónapos kölyökkutyámnak...

6 hónapos kölyökkutyámnak felnőtt vagy junior tápot adjak? Bárányos, Csirkés vagy halas?

Figyelt kérdés

Eddig juniorral etettem de most mondták páran hogy jobb neki a felnőtt táp:O

Szerintetek melyik a legjobb?(szörre....)A lazacos a csirkés vagy a bárányos?

2010. jún. 23. 10:51
 1/9 anonim ***** válasza:
Junior, és szőrre a bárányos rizsest szokták ajánlani.
2010. jún. 23. 10:52
 2/9 anonim ***** válasza:
A juniort most kéne kezdened,eddig puppy-t kellett volna, hogy kapjon. A felnőtt tápot olyan 15 hónapos kortól adják.
2010. jún. 23. 10:56
 3/9 anonim ***** válasza:
Nekem is ezt mondta az állatorvos, csak akkor az enyém 9 hónapos volt, hogy térjek át felnőtt kajára, mert a puppy nagyon sok fehérjét tartalmaz, és ez a kiskutyáknak nem baj de a nagytestűeknél növekedési és csont problémákat okozhat. én akkor áttértem a felnőttre, és semmi baja nem lett. A szörre meg nem tudok válaszolni ,mert nekem a csirkéstől is gyönyörű a szőre :)
2010. jún. 23. 11:09
 4/9 anonim ***** válasza:

kérdező select gold a táp? :)

nekünk (két kutyánk van) azt mondta a doki h etethetjük őket még másfél éves korukig is juniorral mert abban van a sok vitamin

2010. jún. 23. 11:42
 5/9 anonim ***** válasza:

Attól függ mekkora testű a kuty. Ha kicsi növésű, akár adhatsz már neki felnőtt tápot is (bár én még 1-2 hónapig maradnék a juniornál). Ha nagytestű, akkor 1 - 1 1/2 éves korától mehet a felnőtt. Én a nagytestű kutyámnak egy éves korától adtam felnőtt tápot, mert a kölyökben sok a fehérje és csontproblémái voltak. A csirkés táppal az a gond, hogy sok kutya allergiás rá. Ha a Tiéd nem, akkor adhatod neki, bár én a bárányos vagy a halas mellett voksolok.

Üdv

2010. jún. 23. 12:06
 6/9 A kérdező kommentje:

A kutyám nagytestű: Labrador

Köszia válaszokat.

2010. jún. 23. 13:29
 7/9 anonim ***** válasza:
6 hónapos kortól egy éves (esetleg másfél éves) koráig junior vagy növendék táp kell neki. purina dog chow pl tökéletes, és a szőrre a lavet vitamint javasolom, van külön szőrre-bőrre való. www.petdrogeria.hu/web/node/77
2010. jún. 23. 13:43
 8/9 anonim ***** válasza:
A pedigree azt írja hogy a labadorok 16-19 hónaposan kaphatnak felnőtt tápot.
2010. jún. 23. 17:21
 9/9 anonim ***** válasza:

a vizsláknak még egy éves kor után is junior tápot kell adni, ezért gondolom a labradornál se érdemes váltani már 6 hónaposan

a junior táp szerintem azért junior táp, mert olyan az összetétele, hogy a folyamatos növekedéshez biztosítson mindent, mindent ami kell a fejlődő csontoknak, izmoknak stb kell

2010. jún. 27. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!