6 hónapos kölyökkutyámnak felnőtt vagy junior tápot adjak? Bárányos, Csirkés vagy halas?
Eddig juniorral etettem de most mondták páran hogy jobb neki a felnőtt táp:O
Szerintetek melyik a legjobb?(szörre....)A lazacos a csirkés vagy a bárányos?
kérdező select gold a táp? :)
nekünk (két kutyánk van) azt mondta a doki h etethetjük őket még másfél éves korukig is juniorral mert abban van a sok vitamin
Attól függ mekkora testű a kuty. Ha kicsi növésű, akár adhatsz már neki felnőtt tápot is (bár én még 1-2 hónapig maradnék a juniornál). Ha nagytestű, akkor 1 - 1 1/2 éves korától mehet a felnőtt. Én a nagytestű kutyámnak egy éves korától adtam felnőtt tápot, mert a kölyökben sok a fehérje és csontproblémái voltak. A csirkés táppal az a gond, hogy sok kutya allergiás rá. Ha a Tiéd nem, akkor adhatod neki, bár én a bárányos vagy a halas mellett voksolok.
Üdv
A kutyám nagytestű: Labrador
Köszia válaszokat.
a vizsláknak még egy éves kor után is junior tápot kell adni, ezért gondolom a labradornál se érdemes váltani már 6 hónaposan
a junior táp szerintem azért junior táp, mert olyan az összetétele, hogy a folyamatos növekedéshez biztosítson mindent, mindent ami kell a fejlődő csontoknak, izmoknak stb kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!