Örökbefogadok egy 3 éves kutyát, lehetséges, hogy átszoktatom más névre?
Persze, ha megolható legalább a mássalhangzók hasolitsanak az elöző nevére.
Tisztában vagy vele milyen igényei vannak egy bordernek? Tervezel vele sportotolni (agility, terelés)?
Elég sok cikket átböngésztem már a kutyákkal kapcsolatban, tegnap kezdtem el konkrétan a border collie-ról olvasgatni. Sportot nem tervezek vele.
Megnyugodtam a választ olvasva, köszönöm :)
Igen, erre én is gondoltam. A hirdetésben láttam a nevét is kiírva, és akkor jutott eszembe, hogy mi van, ha nekem nem is tetszik a név.
Régóta vágyom ilyen fajtájú kutyára, úgyhogy nagyon várom már, hogy elhozhassuk, csak ez nem akadályozhat :)
1. vagyok
csak azért kérdezem, mert ők egy rettentő mozgásigényes fajta
ha nem mozgatod, nem fárasztod nagyon sok problémád lesz vele, mert a rosszalkodással fogja lefárasztani magát
tény és való hogy az egyik legintelligensebb kutyafajta ... de nagyon sokat kell foglakozni vele hogy álomkutya legyen
ez jól hangzik :D
akkor sok sikert az uj ebhez :D
Persze megfogja szokni az új nevét!
Olyan jó volt ezt a kérdést elolvasni tényleg jó érzéssel tölt el mikor ilyeneket hallok,hogy befogadsz egy kutyát aki már nem kölyök.Tényleg ettől most boldogabb lettem,hogy nem az van a szemed előtt,hogy kis picike legyen és majd ha megnő akkor meg majd útjára engeded :) Példa gazdi emberek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!