Amstaff gazdák mesélnétek erről a fajtáról?
Nekem Amstaff keverékem van, de ismeretségban vannak fajtatiszták is.
Eszméletlenül családcentrikusak, az agresszió egyáltalán nem jellemzi őket. Gyerekekkel(nekünk 2 van, 1-és 4 évesek) nagyon türelmesek!! Más állatokkal kicsit nehezebben jönnek ki az átlagnál. Nem betegesek. Én őszintén tudom ajánlani!
Én is most akarok venni:))Annyira cukik és persze nagyon jó házörzök:))Mindenképp majd vidd kutya oviba meg suliba és nem lesz vele sosem gond
Hát ahogy én hallottam tenyésztőnél olyan 100 ezer körül van persze van olcsóbb is
Már teljesen kimeritette az elõttm író a dolgot nagyon is helyesen már csak annyit teszek hozzà hogy hàrom gyerekem van mindegyik mêg picike a staffink most hat hónapos imàdjàk egymàst nyuzzàk orrba szàjba de az agresszió jelèt se làtni rajta. Minden harmadik ember azt kèrdezi hogy nem félek hogy megtàmadja a gyerekeket???nem,nem fèlek de a hülye kèrdèseket utàlom!!ja a kedvencem meg hogy jesszus egy pitbull csak el ne engedje...!hiába mondom h ez egy staffi...ugyanaz
Mondjak.. baj az hogy a media túlozta el a fajta megitêlését pedig ha a statisztikakat megnèzük nem ez a legveszêlyesebb fajta az emberre...( mivel gladiatorkutya ûgy szelektáltàk h emberre soha ne támadjon..ellenben egy nèmetjuhász vagy roti....)engem 3-or harapott meg kutya mindegyik tacsko volt...az emberek fèlnek tõlük ès fèltik a kutyàikat is de az nem számit amikor a kis bolognese nekirongyol a kutyámnak es elkezdi cibàlni a füleit..akkor melyiket is kéne szocializàlni..
Nekem most lesz 8 hónapos az amstaffom. Nagyon játékos, makacs kutyus :) könnyen tanul és egy percre sem fárad el :). Azokkal az emberekkel, akikkel a családtagok vannak barátságos, de minden más idegent megugat, megmorog. Más kutyákkal pedig nem igazán barátságos, csak azokkal, akiket már régebb óta ismer(ezen még nekem is dolgoznom kell).
Elég jó áron be lehet őket szerezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!