Milyen kutyát válasszunk a családnak?
Én is azt akartam ajánlani, hogy nézelődjetek interneten, menhelyeken, állatvédőknél.
Nekünk 2 kutyusunk van a panel lakásban, mindkettő pincsi keverék és mindkettő örökbe fogadott állat. Nagyon hízelgők, kedvesek, szófogadók. Elsőt 1 évesen vettük magunkhoz tavaly nyáron, 2 kicsi kölyke volt, akiket elvittek mellőle, nekünk a "mami" kutyus kellett. Másik idén került hozzánk tavasszal a canispro állatvédő egyesület segítségével. Mindkettőt interneten néztük ki. És nem bántuk meg!
Barátnőmnek menhelyi kutyája van, és nagyon hálás, jó természetű kutyus.
Hol laktok?
Ő volt az első gondolatom...szerintem ő is nagyon Nektek való :)
Ha nyugodt, engedelmes kutyát szeretnétek elsöbb is nektek kell lenni nyugodt és magabiztos. És falkavezérnek kell lennetek. Szóval nektek a kis testű kutyák ami illik hozzátok: Francia bulldog vagy az Angol bulldog, nagy testű: Német juhász.
AJÁNLOM A NATIONAL GEOGRAPHIC CHANNEL-EN VAN A CSODÁLATOS KUTYADOKI, NAGYON ÉRDEMES NÉZNI!!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!