Milyen kutyát válasszunk?
"Ajánljatok olyan kutyusokat, amilyen fajtákkal volt dolgotok"
Olyat biztos nem ajánlanék. Nem azért mert vérmes fenevadak, sőt, abszolút emberközpontú családbarát ebek, de egy erdélyi kopóval vagy magyar agárral tudni kell bánni, ha nem megfelelő gazdához kerül, akkor csak tönkreteszik egymást. Szóval én olyat biztos nem ajánlanék senkinek az én kutyáimból, azok csak olyanoknak valóak akik elve ilyet akarnak, nem pedig ajánlották nekik.
A spanci mellé is csak olyan ebet keress amit kezelni fogsz tudni, ne egy önfejű kutyát. A menhelyről befogadást én jó ötletnek tartom, sok eb sokkal hálásabb ott mint egy vásárolt, nemes vérvonalból származó jószág. Ha mégis eb vásárlásra adnád a fejed akkor csak hiteles tenyésztőtől vásárolj. Milyen fajtát? Labrador, bassett hound, puli, francia spániel, skót juhászkutya, de a leírtak alapján ne vágd túl nagy fába a fejszédet!
3.nak!
Nekem is agaram van és teljesen egyetértek, tényleg nem való bárkinek. Még csak kölyök, de határozottan kell vele bánni, mert próbálkozik a kis dög. De természetesen megfelelő kezekben egy angyal. Velem és Párommal jól viselkedik, de ha jönnek vendégek végigpróbálgatja, hogy kivel meddig mehet el. Nagyon okos. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!