Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen kutyát válasszunk a...

Milyen kutyát válasszunk a családnak?

Figyelt kérdés
A kisfiam régóta könyörög hogy szeretne egy kutyát. Persze mi gondoskodnánk róla vinnénk sétálni,orvoshoz, kutyaiskolába. Szóval családi kutya lenne. A fiam 4 éves ezért valami nyugodt természetű kutya kellene. Szeretünk kirándulni úgyhogy nem baj ha nagy a mozgásigénye. Kinti-benti kutya lenne. Milyen fajta a legideálisabb. Én egész nap otthon dolgozom ezért mindig lenne vele valaki. Közepes vagy kistestű legyen. Ez lenne az első kutyánk.

2012. máj. 24. 17:31
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Én a német juhászt csak ajánlani tudom.Szép,tanulékony,alázatos,intelligens,és jó házőrző is.
2012. máj. 24. 17:36
 2/16 anonim ***** válasza:
Azt kifelejtettem hogy inkább szukát vegyetek,mint kant.
2012. máj. 24. 17:39
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Én is azt mondom hogy a Németjuhász lenne a tökéletes választás
2012. máj. 24. 17:42
 4/16 A kérdező kommentje:
Nekem nagyon tetszik a dalmata de úgy hallottam nem első kutyának való. És az agár is gyönyörű, azt viszont biztosan tudom hogy nem jó első kutyának.
2012. máj. 24. 17:49
 5/16 anonim ***** válasza:
50%

de kistestűt szeretne!

Én először azt ajánlom itt nézzetek körül:

[link]

[link]

ha itt beleszeretsz valamelyikbe az lenne a legjobb,mert megmenthetnél egy kiskutyát!

De ha ragaszkodsz egy kennelhez akkor én az uszkárt(4 méretben van),spánielek is jók lennének szeretnek mozogni,de vizsla is jó választás lenne:)

2012. máj. 24. 17:51
 6/16 anonim ***** válasza:
40%
Dalmatát én sem ajánlom egyáltalán!
2012. máj. 24. 17:52
 7/16 anonim ***** válasza:
17%
Én a Szuka Rottweilert javaslom,de kennelből,és mondjad 2 kisebb szülőtől valót kérsz.Mert sok tenyésztő kisebb rottweilereket is tenyészt direkt ilyen célra.
2012. máj. 24. 17:57
 8/16 anonim ***** válasza:
0%

ez hülyeség!

Rotweillerből csak egy méret van és nem láttam még tenyésztőt aki mást mondott volna!

2012. máj. 24. 18:01
 9/16 A kérdező kommentje:

Ő nagyon aranyos beleszerettem a kaja füleibe.

[link]

2012. máj. 24. 18:05
 10/16 anonim ***** válasza:
50%
illik is a családodba ahogy a leírást olvastam:)) Igen szép kutya!!:)
2012. máj. 24. 18:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!