Mit gondoltok a mopszokról?
Nekem is olyan van... Imádja a gazdit, kis bohócok, sajnos a melegben nem tudnak lenni az arcuk miatt, gyerekekhez kiváló, stb. stb.
Nagyon jó választás, szerintem még szépek is.
Nekünk is van, nagyon édes meg minden, kis szeretetgombóc, de magamtól sose választottam volna ilyet. :) (Ő szaporítós mentett kutyus, úgy került hozzánk) Ha ilyen kutyust szeretnél, csakis megbízható tenyésztőtől vegyél, a rövid orruk, kidülledő szemük miatt eleve "hátrányos helyzetűek", ha egy agyatlan szaporítótól veszed, tuti ráköltöd a gatyádat is. A mienk alig múlt egy éves, de már egy vagyont ott hagytunk az állatorvosnál, és majdhogynem vak a kutya.
Egyébként nagyon kis stramm kutyus (bár lehet, hogy csak azért, mert nagy kutyák mellett edződött, nem tudom, a többi milyen :D), könnyen tanul, de nagyon makacs is, vigyázni kell, nehogy a fejünkre nőjön. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!