Mit gondoltok arról, ha egy 15 éves lány egy német dogot sétáltat?
Attól függ, milyen az összkép a kutyáról és Rólad :)
Ha szépen laza pórázon, vagy szabadon, de fegyelmezetten ballag melletted a kutya, akkor elismeréssel mosolyognék, hisz nem az számít, hogy a gazda 3-szor annyit nyomjon, mint a kutya...hanem a nevelés és a gazdi-kutya kapcsolat a fontos, hogy a kutya minden körülmények közt hallgasson a gazdijára!
Viszont ha a kutya vontatna Téged, vagy többszöri hívásra sem térne vissza Hozzád, akkor arra gondolnék, hogy mi a fenének ekkora kutya Neked, ha nem tudtad megnevelni...
Összességében az, hogy Te 15 éves lány vagy és egy német dogot sétáltatsz, egyáltalán nem kiakasztó és nem is nevetséges, mint ahogy egyesek előttem azt állították...
Nekem nagyon tetszene a latvany,
gyonyoru kutya,tok mindegy ki setaltassa.22 vagyok,viszont 155 centicske csak,igy amikor a staffimmal setalok,egy ket ember megnez engem is,marmint a kutyam.szepen lab mellett halad,igy csak pozitiv visszajelzesek vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!