Julius K-9 hám vásárlása kutyával személyesen lehetséges?
Azt szeretném tudni, hogy csak Szigetszentmiklóson van-e Julius K-9 üzlet, vagy esetleg Budapesten is van-e valahol és ha igen, akkor hol, milyen címen (milyen nyitva
tartással)?
A másik kérdésem, hogy személyes vásárlásra van-e lehetőség az üzletben, és ha igen, lehet-e bevinni kutyát, hogy rápróbáljam a megvásárolni kívánt termék(ek)et?
Ha van egy 11 hónapos boxer kölyökkutyám (ami várhatóan még kb. másfél éves koráig nem sokat, de még nőni fog), akkor lehet-e már most hámot venni rá, vagy megvárjam, míg megnő, és akkor vásároljam meg a hámot, mert nem biztos, hogy jó lesz rá kifejlett állapotában?
(A hámra egyébként flyballhoz, esetleg őrző-védőhöz lenne szükség.)
Tegnapi ÖV-n bebizonyosodott, hogy mégis be kell ruháznunk már most egy hámra.
IDC-t javasolnátok ti is?
Az IDC jobb. Egyrészt "jobban néz ki", de ami a legfontosabb: az új kialakításnak köszönhetően kénylemesebb viselet a kutyának, mint elődje. Legalábbis ezt írják róla a honlapon.
Az ismerőseimnek, akik flyballoznak, vagy őv-öznek, azok mind IDV hámot hordanak. Egyszer egyikük lecserélte a régit, és annyira bevált neki, hogy apránként lecserélték mind.
Én nagyon jókat hallottam róla. :)
Köszi :)
Tegnap meg is vettük végülis, tényleg nagyon szuper :)
Egyébként az a súlyhatár, ami rá van írva teljesen jó. Tehát én nyugodt szívvel ajánlom nektek, hogy akár netről is megrendelheted próba nélkül.
Az én kutyusom most 38 kg, de megvettük neki a 40-70 kg közöttit, a 3-as méretet. Picit nagy még rá, de kb. pont az a pár kg hiányzik a legkisebb méretre állításnál :)
Meg kell még nézni nekem is a webshop-ot, a pénztárnál tudtam meg a Fressiben (náluk még nem lehet kapni), hogy ehhez kell még vmi összekötő, ha ÖV képzésre kell a hám, ami az első részt köti össze a has alatti résszel.
Az Y-öv nem feltétlenül szükséges Őv-re! Csak sokan ajánlják :)
Egyébként ŐV-re sok suli nem is engedi a hám használatát, mármint haladóbb szinten...ugyanis a hámnak nagyobb a holtjátéka, míg a nyakörv megakasztja a kutyát előrelendüléskor, előnyösebb a tanulás így. Én ebben kezdő vagyok, csak a nagyoktól hallottam!
Ezt nemtom, nàlunk még mindenki kezdő szinte. Joey nyakàt iszonyatosan megviselte nyakörvvel, köhögött, sokszor alig kapott levegőt. Meg is kellett àllni pàr percre pihenni.
Ma megkérdeztem az oktatòt, ő is javasolja az Y-t, nehogy véletlenül felcsússzon az első rész és baleset legyen belőle.
Igen, én is néztem azóta, hogy erről lehet szó, köszönöm! :)
Használjátok egészséggel, nyúzzátok hosszú évekig az új hámot! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!