A törzskönyves kutyámat csak egy MEOE irodában személyesen írathatom a nevemre, vagy intézhetem postai úton is?
Köszi!
Ha mégis postán szeretném intézni, akkor elég megküldeni a törzskönyvet, a szerződést, és egy papírt arról, hogy a díjat befizettem, (és esetleg bélyeges borítékot), és ők tudják mit szeretnék, vagy kellene valami kérvényt írnom?
Illetve arra gondoltam, hogy megvárom a januárt és akkor ezzel együtt belépnék az egyesületbe is jövő évre, és így jobban jönnék ki pénzügyileg, mert a többi dolog is olcsóbb lenne. Ezeket akár együtt is intézhetem, ugye?
Bocs, hogyha hülyéket kérdezek, csak még sose csináltam ilyet.
A postán, mikor feladom a csekket, szoktam egy külön igazolást kérni (asszem 300 ft) a befizetésről. És ezt teszem a borítékba. Ha utalsz, akkor értelemszerűen annak a másolata kell.
Eredeti törzskönyv, a befizetés igazolása és tulajdonosváltozási papír kell hozzá. Gondolom megkaptál mindent.
A tagdíj befizetés mellé kell egy belépési nyilatkozat (a MEOE honlapjáról letölthető), amin megjelölöd, hogy melyik klub vagy helyi szervezet tagja akarsz lenni.
De januártól változik az ügyintézés, inkább keresd meg a fajtagondozó klubot és velük intézd el ezeket, ne a központtal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!