Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen természete van a...

Milyen természete van a leonberginek?

Figyelt kérdés
Nagytestű kutyát szeretnénk házőrzésre is, csak az a probléma, hogy egy ijedős, értelmi sérült lány is lakik velünk. Kijönnének egymással? Jóindulatú a családtagokkal?
2009. jún. 28. 20:35
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Utánna olvastam drága:) És ez írták...és nem a könyv rossz szerintem...hanem minden kutya más természetű, vki ilyenek látja vki olyannak.
2009. jún. 29. 16:17
 12/15 anonim ***** válasza:
Nézd én csak tényeket közöltem. A viselkedése a természete nagyjából megjósolható, illetve pontosan le van írva hogy milyennek kéne lennie (az agresszív, vagy gyáva kutyák nem tenyészthetőek). Mondjuk ez nem a szaporítókra vonatkozik sajnos, ott bármi előfordulhat. Az is tény, hogy a kölyökkori sok mozgás árthat az izületeinek. Hirtelen nő nagyra a kutya. Nagyjából fél éves koráig mondják azt hogy inkább a kertben legyen, és rövidke séta a szocializáció miatt, utánna is csak lassan és fokozatossan lehet hozzászoktatni a sétához. És a súly is adott, képzelj el egy 80 centis vagy akár magasabb kan kutyát 35-40 kg-al. Olyan lenne mint egy orosz agár. A leonbergi szukák kisebbek (65-75 cm magasság) ugyan , de ők is 50-60 kg-között mozognak.
2009. jún. 29. 16:59
 13/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszaitokat!

Azt hiszem, döntöttem a Leonberger mellett, de még fel kell készülnöm és utána kell néznem a hazai tenyészeteknek.

Rendkívül megnyugtattak azok a válaszok, amelyek kiemelték a fajta jóindulatú és toleráns vonásait, mert mint említettem egy értelmi sérült lány mellé kell (gyakorlatilag egész nap ő lesz vele) Mégegyszer köszi!

2009. jún. 29. 17:25
 14/15 anonim ***** válasza:
Jó mindegy amit a yorkiról ír ez a könyv az legalább igaz, mivel nekem yorkim van.
2009. jún. 29. 17:33
 15/15 anonim ***** válasza:
Én meg a yorkikat nem ismerem:)
2009. jún. 29. 17:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!