Ivartalanítás után?
Szia!
Ha a sebe szép, azaz nem gyulladt, vörös esetleg más színű, akkor valószínűleg "csak" fáj neki. Ez azért elég nagy műtét, mégha rutinnak is számít. Nekem az volt a tapasztalatom, hogy a varratszedés után jobb volt az én kutyámnak a közérzete. Valahogy zavarták a kilógó varratok. Úgy gondolom, hogy nemsokára mész Te is varratszedésre, érdeklődjél a dokinál, hogy normális-e ez a viselkedés. (Az is lehet, hogy vigyáz nagyon a hasára) Bár ha futkorászik és eszik-iszik, akkor nagyon nagy baj nem lehet.
Lejjebb az én kérdésemet másoltam be Neked, mert mi is küzdöttünk egy-két gonddal és ő az első szuka kutyám, nem tudtam mik várhatnak rám.
http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__2897692-ivart..
A mi "pici" kutyánk hamar meggyógyult. Nem kényeztettük el,mert akkor ezt érezte volna,és még rosszabb lett volna:)
Ne aggódj,teljesen normális,és rendbe fog jönni:)
Arról letiltottam, hogy a sebét nyalja még akkor, mikor először próbálta. A seb közel 10-12 cm hosszú, mert gyomorkivarrást is kértem. Nem piros, nem gennyedzik, de egy kicsit meg van dagadva. Láza nincs a kutyámnak. Még egy kérdésem lenne, gyulladás csökkentő krémet, kenőcsöt pl. körömvirág kenőcsöt használhatok szerintetek? Ha nem javul, holnap megyünk a dokihoz.
Köszönöm a válaszokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!