Ivartalanítás után mennyi idő alatt ürülnek ki a kutya szervezetéből a hormonok?
Az én kutyám már egy éve ki van herélve. Most 7,5 éves.
A tüzelő szukákra még mindig rámászik, igaz nem olyan vehemenciával mint régebben. Ez egyáltalán nem baj.
Ő egy szangvinikus kutya volt. Most meg egy vértelen szar lett az ivartalanítás óta. Régebben jót játszott a kanokkal, most még azt sem. Hát ez van.
Csak a prosztata visszatérő gyulladása végett heréltettem, különben nem tettem volna.
Azért írtam így le mert így van . Ezen nincs mit szépíteni.
Attól még szeretem, Csak az bánt, hogy ilyen hülye betegséget kapott. Ha már túl vagy 7 db kutyán és egyik sem volt ivartalanítva csak ez az egy, akkor összehasonlítás képen elkeseredésre ad okot számomra. Itt csak a kanokra gondolok. A szukákat más lapra helyezem. Azok előtte és utána is ugyanolyan természetűek voltak.
Zsuzsabazsának:
Hát nekem nagyon fura, hogy így beszélsz a kutyádról. Teljesen mindegy, hogy ő már a hetedik kutyád, de attól még nem lesz az ember ilyen érzéketlennek tűnő...
Arra nem gondoltál, hogy azért nem olyan játékos mint ivartalanítás előtt mert már 7 és fél éves?
Akárhogy is nézzük, fiatalnak már semmiképpen nem nevezhető a kutyus.
Mondjuk erre én is kíváncsi lennék, kerestem a neten is ezzel kapcsolatban, de nem találtam normális választ. Mi most fogadtunk örökbe két hete egy négy év körüli kan magyar vizslát, az örökbefogadás előtt ivartalanították, így a hormonok a kor miatt tovább tart míg kiürülnek.
Saját logikám is azt mondta ki, hogy akár hónapokig is elhúzódhat, de mivel normális cikket vagy írást nem találtam róla, ezért vizslattam a fórumokat. Viszont ha valaki tud pontosat, várom a kérdezővel együtt a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!