Ivartalanítás után mennyi ideg lábadozott a kutyusotok?
Változó. Az én kutyám majdnem belehalt az altatásba, 15 perc után sikerült csak "visszahozni" az orvosoknak. 3 napig jártam vele infúzióra, de már a második napon jól volt, a tölcsér nem is kellett rá, a sebe szépen gyógyult. A műtét miatt előfordulhat, hogy a kutya belázasodik, levert lesz.
Ezek normálisak néhány napig. Szerintem a varratszedés a vízválasztó, utána már folytatódhat a megszokott élet, és akkor a kutya is visszarázódik.
Mi múlt héten kedden voltunk a lány kutyámmal. Egy napig bágyadt volt, utána nem volt túl sok étvágya (a műtéttől számított 2-3 napig). Most már étvágya is nagyon jó, de cserébe nagyon sokat iszik és sokat is pisil. Reggelente sajnos be is pisil, holott szobatiszta volt. Holnap megyünk varratszedésre, rá is kérdezek erre a dologra.
Változó, hogy meddig lábadoznak, van amelyik kutya már másnap virgonc, de van amelyik csak egy hét után. Főleg ha szukáról van szó, azért ez egy hasi műtét..De ők nem így fogják fel, és sokkal gyorsabban gyógyulnak, mint mi emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!