Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kan rotit hány éves korban...

Kan rotit hány éves korban lehet először pároztatni vinni?

Figyelt kérdés
Most 1éves múlt 2hónappal,várjak vele tavaszig vagy idén ősszel már lehet?

2012. máj. 22. 15:00
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
39%
De jó, újabb idióta aki imádott fajtámat teszi csak tönkre! Csináld csak, csináld, csak egyszer derüljön ki h ki vagy, olyan állatvédelmi egységet szabadítok rád, h besza-behu...
2012. máj. 22. 17:07
 22/34 A kérdező kommentje:
Én meg hívom a tengerészgyalogságot:) Mégis milyen szabályt szegek ezzel ,ha a kan kutyámat fedeztetésre viszem ,te kis piros troll?
2012. máj. 22. 17:39
 23/34 anonim ***** válasza:
47%

Mivel nem szűreted, így lehetnek örökletes betegései. És örökletes betegséggel rendelkező állat szaporítása törvénysértés.

Jelenleg érvényben lévő állatvédelmi törvény pontos szövege:

4. állatkínzás: az állat szükségtelen, fájdalmat okozó bántalmazása, vagy

olyan hatást eredményező beavatkozás, bánásmód, valamint szükségleteinek

olyan mértékű korlátozása, amely tartós félelmet vagy egészségkárosodást

okozhat, továbbá az öröklődő betegségben szenvedő - nem kísérleti célra

szánt - állategyed tenyésztése, szaporítása;

2012. máj. 22. 17:46
 24/34 A kérdező kommentje:
Csakhogy nem beteg ,itt a bökkenő. De engem ne idiótázz meg fenyegess neten,mert az egyik legnevetségesebb dolog ez. Nézz már körül kicsit ,teljesen bevált napi gyakorlat törzskönyv nélküli kutyák pároztatása is,macskákról hörcsögökről,nyulakról nem is beszélve ,senki nem nézeti meg orvossal egyiket sem,ha látszólag rendben vannak! Én meg törzskönyvezett dizplázia mentes kutyáról beszélek és én vagyok a közellenség?
2012. máj. 22. 17:54
 25/34 A kérdező kommentje:
A szuka gazdája jövőre valószínűleg hirdetni fog kutyát,elérhetőséggel,majd küld rá az állatrendőrséged nyugodtan,ott majd megadják az én címemet is.Na befejeztem veled.
2012. máj. 22. 17:57
 26/34 anonim ***** válasza:
84%
Nem beteg? Mint írtad, egy darab szűrése sincsen. Akkor honnan a fenéből tudod, hogy nem beteg?! Amúgy meg mért akarsz a büdös szaporítók közé bekerülni?
2012. máj. 22. 20:13
 27/34 anonim ***** válasza:
100%

Az én kutyám, igen, szapirítótól van. Nem azért, mert nem tudtam, honnan hozom, hanem mert sajnáltam otthagyni abban a kicsi kennelben nyomorogni, mikor megláttam. És igen, nagyon szeretem, nagyon ügyes és okos, leszámítva, hogy beteges és kisnövésű, mivel szaporítótól van. Ja, 10 éve a pali tenyésztő volt, jól ment neki, akkor biztos szép és egészséges kutyái voltak, mára meg ez lett az utódokból. A te kutyád utódai is ilyen sorsra fognam jutni...

És igen, ez itt egy teljesen bevett szokás, hogy na, csak egy almot, csak egyet! mert egy önző, pênzmàniás világban élünk, ahol az ember sz.rik arra, mi a jó az állatnak. Ennyi.

2012. máj. 22. 20:50
 28/34 A kérdező kommentje:
Mert az látszik rajta ,hogy nem az,egészséges jó a mozgása. Gyereket sem viszem orvoshoz ha semmi baja nincs, sőt én sem rohangálok oda csak ha visznek.De lehet egy dp röntgent megejtek ősszel a kutyánál. Nekem nincs bajom a szaporítókkal ,előtte nekem is törzskönyvmentes kutyám volt.
2012. máj. 22. 20:52
 29/34 anonim ***** válasza:
72%
Ezért van ott a magyar kutyatartási kultúra, ahol! Pont az olyan emberek miatt, mint te! Végülis, miért baj, ha nincs tk-e, az csak egy papír, meg jól mozog, meg ez meg az, de értsd meg, lehet hogy rajta nem jön ki a betegség, viszont hordozó, és ha olyan szukával kerül össze, akkor minden kicsi örökli! Beteg kutya meg kinek kell? Ahogy a menhelyek és gyepik telítettségét nézem: senkinek!
2012. máj. 22. 21:07
 30/34 A kérdező kommentje:
Jó ,én csak egy egyszerű kérdést tettem fel ,nem akartam hitvitákba belemenni.Én így gondolom ,más meg máshogy.
2012. máj. 22. 21:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!