Milyen kutyát válasszunk a gyerekeknek? 4 különböző fajta kellene.
Van 4 gyermekünk és szeretnénk venni mindegyiküknek egy kutyát.
A legidősebb fiam 10 éves,szereti az állatokat. Valami közép méretű kutyust szeretnénk neki
Az lányom 8 éves egy igazi hercegnő. Egy kisebb méretű gyerekbarát kutyust szeretnénk neki.
A második lányom 5 éves kicsit kisfiús,szeret fára mászni kirándulni, mindenképp gyerekbarát kutyust szeretnék neki
A legkisebb fiam 2,5 éves neki is egy gyerekbarát kutyát szeretnék
Szeretnénk ha mindegyik kutyus illene a gyerekekhez,és mindegyik más fajta lenne. Mindenképp fajtiszta legyen.
Ilyen nagy baromságot felnőttől még életemben nem hallottam,szerintem ti magatok nem tudjátok hogy mi az hogy kutyanevelés,a legnagyobb 10 éves fiatoknak sem való még egy tacskó sem,mert fiatal még ahhoz hogy kutyája legyen.
Magatoknak vegyetek egy családi kutyát amit te és a férjed fogtok (suliba jordani,etetni,itatni,gondját viselni,orvoshoz hordani ) mert ezt gyerekek nem csinálják meg,max játszanak vele,de szerintem pár hónap alatt ráunnának a kutyára.
családi kutyának javaslom: leonbergi,bernáthegyi,golden retriever,angol bulldog,puli
ezek mind gyerek barát kutyák ha normálisan vannak nevelve,igazi családi kutyák.
Volt már valaha kutyátok? Tudod Te mennyi munka és mennyi pénz akár csak egy kutyát is felnevelni?
De nem csak ezzel van a baj.. 4 gyerek mellé??? Nekem egy kutyám van, és nagyon sok munkám volt abban, hogy megtanítsam neki, hogy a gyerekekkel hogy kell bánni.
Szívem szerint azt mondanám, hogy Nektek az elkövetkező 5-6 évben egyáltalán nem kellene kutyát tartani, nem négyet, nem kettőt, de tán még egyet sem.
Ne maradjunk 2 kutya ,4 gyereknél mert jelen pillanatban max 1 kutya való nektek úgy hogy a gyerekek max játszanak vele...
simogatják játszanak vele ,ennyi,ők nem fogják tanítani,orvoshoz vinni,fésülni, szerintem..
öööööööööööö. :O 4 kutya biztosak vagytok ti benne???
De ha mégis egyet szeretnétek,akkor ajánlani tudom .
Kistestű: Bichon Havanese
Középtestű: Beagle
Nagytestű: Farkaskutya,németjuhász,border collie
Azt hiszem a kérdés így szólna helyesen:
"Szeretnénk egy kutyát, nagyon fontos, hogy szeresse a gyerekeket, a férjemmel foglalkoznánk vele, mi nevelnénk, vinnénk sétálni, kirándulni, kutyákkal játszani, úsztatni. Napi szinten 2-3 órát tudnánk mozgatni, tanítani. Emellett sokat lenne a családdal, gyerekekkel. Melyik fajtát ajánlanátok?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!