Tudtok olyan oldalt ajánlani ahol fajta leírások vannak? Vagy esetleg ti is tudnátok ajánlani?
Figyelt kérdés
A kutya-tárat ismerem!Néztem a kutyatippek-en,de ott csak egy pár fajta van sajnos!Hasonlókra gondolok!
Panelbe szeretnék kutyát,ami ha nem is hypoallergén de keveset vedlik,nem ugatós és szeret apportozni,játszani,de fogékony a nevelésre!
Kistestű érdekelne!Uszkár és a bichon nagyon szimpi!Esetleg valami más vagy a két fajtáról tapasztalat ha van?
Köszönöm a segítséget!:)
2012. máj. 19. 16:39
1/3 anonim válasza:
Ahogy elolvastam a leírásod, én rögtön az uszkárra gondoltam :) (törpe v. közép)
itt nézz körül: [link]
2/3 anonim válasza:
az olcsokutya fajtaismertetőjét nem igazán ajánlanám!!! pár helyen iszonyatos hülyeségek szerepelnek.
a kutya-tár még a legjobb, bár az inkább csak a standardra meg a fajtatörténetre koncentrál.
3/3 anonim válasza:
Google a legjobb barátod, beírod, mit keresel, és kidobja :) Illetve a wikipédiát tudnám még ajánlani, néhány fajtáról elég kiterjedt leírások vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!