A Yorki kislányunk 8. hetes (45dkg) és royal canin junior-t (33ast) kap szereti, mindig éhes . Nincs méröpoharam és szemre kiszámolva ettetjük napi 6x .50g az elöirt mennyisége. Valaki számolta már meg, h hány szem egy gramm? Nincs grammos mérlegem .
6x50 gramm az előírt mennyisége egy 45dkg kutyának???
Én is RC-vel etetek HÉT kilós felnőtt kutyát és napi 120-150gramm között kell neki!
szerintem felejtsd el az royalt, nagyon sok a fehérje tartalma , és sok benne a kukorica, kukoricaglutén is, sőt még az ízfokozó !
Ennél sokkal jobb tápokat is lehet kapni... Később nehogy kialakuljon a fehérjeallergia royal miatt !
Felesleges telebombázni a kutyát fehérjével.Am nem mindegy hogy állati vagy növényi a fehérje!
A sok fehérje bevizel megnyújtja a kutyát gyorsabban nő tőle mint egy általános fehérje tartalmú táptól, ami a későbbiekben komoly tüneteket okoz! Egy kistestű kutyának elég a 27-28%-as fehérje.
Royalnak a reklámja nagy, tele van nyomva kukoricával, ahogy előttem is írták.
Egyébként mi az, hogy 6x50 gramm???? Egyrészt egy 8 hetes kutya 4x eszik, másrészt ami a tápra fel van tüntetve napi mennyiség az egész napra vonatkozik, azt kell elosztani az etetéseknél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!