Szerintetek be lehet vállalni egy kutyát vagy várjak még vele?
A kérdésem arra vonatkozna, hogy mennyire viseli el egy kutya, ha csak egy ember foglalkozik vele? Illetve egy kisebb testű kutya kibírna-e 9-10 órát egymaga mindennap?
Rendes 8 órás munka mellett nekem bűntudatom lenne, hogy ilyen sokat van egyedül a kutya... mások hogy bírják ezt megoldani? Vagy így ne vállaljak még kutyát?
Macskám van, de az annyira más... ő alszik addig, amíg egymaga van, meg hát a wc-t is el tudja intézni a lakásban...
Szerintem így ne vállalj kutyát! Azzal semmi gond nem lenne hogy egygazdás lenne,de azzal már igen hogy 9-10 óra azt semmiképp nem szabad főleg a kistestűeknek kisebb a húgyhólyagjuk így gyakrabban is ürítenek,valamint nem is lenne jó szocializáció szempontjából ez a sok idő! Rengeteg tanítársra,nevelésre,szocializációra van szükségük,valamint kölyökként 2 óránként levinni ,de még így is előfordulhat baleset!
Max azt tudom ajánlani hogy veszel egy idősebb kutyát 1 éven felül ami már szobatiszta,és fizetsz valamelyik környékbelinek hogy levigye a kutyádat! Nem kérnek általában sokat,de ehhez meg akkora bizalom kell,hogy kulcsot kell adnod a lakáshoz..Jól gondold át!
Igen, én is ezért hezitálok. Csak már annyit vártam :(
Más panelosok hogy oldják meg? Vagy nekik a család miatt könnyebb? Vagy nem dolgoznak?
Kölyökhöz se ragaszkodnék, meg nem csivava méretre gondoltam, de tényleg rosszul érezném magam, hogy annyit otthon van.
szerintem ő jó választás lenne neked,fiatal felnőtt mégcsak,már szobatiszta is és 7 kg összvissz!
De 10 órát ő se bírna ki ezért mondtam a kutyasétáltató felfogadását!
Nagyon jó pofa kutya!:)
De most még nem keresek kutyát, igazából a válaszaitokból is arra következtetek, hogy még várnom kell, nem akarom kínozni. Csak nem értem, mások hogy oldják meg... arról már nem is beszélve, hogy eddig 12 órában dolgoztam. Így még a 8 egész jónak tűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!