Miért kell egy állatot megmérgezni?
Általában két okból mérgezik meg a kutyákat: az egyik a szórakozás. Vannak olyan beteg emberek, akik szórakozásból dobálják be a mérget a kertes házak udvaraira...
A másik típus általában a környéken leledzik. Ha mondjuk egy zsémbes idiótát zavar a másik kutyája (és nem feltétlenül muszáj, hogy zajos, rossz kutya legyen, sokszor elég, ha egyáltalán létezik az állat), akkor megszünteti a "zavaró tényezőt".
Gondolom vannak más esetek is, de én ezzel a kettővel találkozom. Nálunk Gödöllőn ez a kettő a leggyakoribb mérgezési indok. Én személy szerint nagyon rettegek ettől, két kutyusom van. Mindkettő csak akkor ugat, ha valaki megáll a kapunk előtt és matat is valamit (ha valaki elhalad, vagy a szomszédban van, akkor nem jeleznek), egyébként egész nap csendben vannak, és senkit sem zavarnak.
Sajnos ez az emberi primitívség... :(
Nem tudom Te mit szólnál hozzá, ha ezek a mocskos rágcsálók mindent szétrágnának, megennék a takarmányt és összeszarnának mindet. Az évefogóba nem mennek bele.
Ja és a méregtől nem szenvednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!