Mitől lehet hogy a kutyus nem akar enni?
11 hetes, tegnap vettem neki Acana Puppy Large tápot... próbáltam összekeverni a régivel...de nem eszik. Már tegnap este sem evett...most reggel sem eszik.. de régit sem.
Nem venném észre hogy beteg lenne...játékos vidám. Nem letört.Mi lehet a baja. A tenyésztőt felhívtam azt mondja lehet hogy tul etettem... a széklete tegnap híg volt kicsit.
Kiltix nyakörvet rá lehet adni egy 11 hetes kutyusra.. sajna a tájékoztató nem irja:(
Köszönöm mindenkinek a válaszokat.Remélem is hogy csak .."válogat" most még.
Azt már megtanulta tőlem csak akkor kap enni ha leül elém és nézz felfele rám, ezt már megtanulta.
Nem adtam neki enni majd csak holnap kap,a szokásos időben, de néhány elejtett tápot már összeszedett a garázsból:)...
Egyébként kis huncut:)
Egyik kutyatenyésztő ism azt mondta szedjem le gyorsan róla azt a nyakörvet, lehet az a baja.. leszedtem. majd felteszem ha idősebb lesz.
elcsomagoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!