Ez ugyanolyan mint a rendes szöges nyakörv? Mármint használatilag?
Sziasztok. Kérem csak azoknak a válaszát, akik ezt a fajta kiképzést NEM ellenzik. Az e fajta válaszok fölöslegesek.
A kérdésem azt takarja, hogy használatilag ugyanolyan?
"Igazi szöges nyakörv": [link]
Amire én gondoltam: [link]
Kérem aki tudja a különbséget az írja le. Előre is köszönöm. :)
Úgy tudom az igazi szöges nyakörv úgy működik, hogy összecsípi a bőrt, ez amit linkeltél, nem tudom mennyire csípné össze.
Sima fojtó nem vált be?
Nincs tekintélyetek, nem tudjátok kontrollálni, nem tudjátok letiltani macskáról, és ahelyett, hogy inkább a megfelelő kapcsolatot, kötődést és sorrendet alakítanátok ki, inkább elavult, fájdalmas és kegyetlen módszereket próbálgattok rajta? A fojtónak is, ennek is meg van a maga szabálya, hogy hogy kell használni. Láttam már szöges nyakörvtől szétlyuggatott nyakú kutyát. Láttam már a sok fojtónyakörves rángatástól elpusztult kutyát, mert egy ér elpattant a nyakán, csak a gazdik nem vették észre. Ha ti ezt a módszert akarjátok követni, a tanácsom, hogy ne tartsatok kutyát!
De örülök, hogy mindenféle lelkiismeret nélkül okozol fizikai és lelki traumát szerencsétlen állatnak, ahelyett, hogy normális, működő, erőszak nélküli módszerekkel oldanátok meg a gondokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!